یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار میشود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.
چون ادما باهم متفاوتند علاقشون هم متفاوته بچه هم جزو همین علایق هست بعضیا واقعا دوست ندارن بچه داشته باشن نه اینکه بدشون بیاد خودشون نمیخوان برای خودشون بچه بیارن بعضیا هم ممکنه حالا یا به دلیل عدم علاقه یا خاطرات تلخ از بچه کلا خوششون نیاد
من خودم یک بچه دارم و اصلا و ابدا به بچه دوم فکر نمیکنم،فقط آوردن بچه مهم نیست که مسئولیت هاش آیندش،با این وضع جامعه از نظر اقتصادی فرهنگی بی ثباتی و خیلی چیزای دیگه به نظرم واقعا ظلمه در حق بچه
[QUOTE=383119404]چاق بودن و اشتهای بچه رو هم دلیل نفرت میدونی؟ چقدر برای مادر شدن صلاحیت نداری واقعا متاسفم بابت تبعی آخه اخلاقش و نمیدونی مثلا من داداش کوچیک رو دعوا می کنم این بمن فحش میده دلم میخاد بزنمش انگار از من کینه داره درصورتی که خیلی راحت می گیرم بهشون ومحبت میکنم حالا انتظار قدر دانی ندارم ولی آنقدر بد دیگه نوبره تازه ۱۰ سالش هم هست