2777
2789
عنوان

چرا آدم باید بچه دار بشه واقعا ❓یه دلیل منطقی

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 89 پست
خوبه که همون اول خط نوشتم که انسان دارای عقل و شعورولی گاها غریزه غلبه میکنه ب تصمیمات عقلانی

بچه دار شدن یه کار کاملا غریزیه 

فکر کنم تو کتاب ژن خودخواه نوشته بود ک این ژن ها هستن ک میل به بقا و بچه دار شدن رو توی وجود ما زنده نگه میدارن و ما رو مجبور به بچه دار شدن میکنن ک خودشون زنده بمونن

خدایا شکرت بابت حس و حال خوبی که دارم..
بله متاسفانه بعضی ها از سر خودخواهی یا نادانی اینکارو میکنننمونه ش رو دیدم بدنیا آورد دید چیزی عوض ن ...

واقعا نمیدونم چطوری میتونن یه موجود بی گناه رو وارد این جهان بکنن و خیلی راحت بیخیالش بشن بدون اینکه کمی نگران آینده اون بچه باشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه دار شدن یه کار کاملا غریزیه فکر کنم تو کتاب ژن خودخواه نوشته بود ک این ژن ها هستن ک میل به بقا و ...

دقیقا 

بعد ازدواج میل شدید پیدا میکنن ب بچه دار شدن 

خوره ذهنی میگیرن حس میکنن یه چیزی کم دارن زندگیشون تکمیل نشده و...خلقت انسان همینه آفرینش برای رنج کشیدن 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

واقعا نمیدونم چطوری میتونن یه موجود بی گناه رو وارد این جهان بکنن و خیلی راحت بیخیالش بشن بدون اینکه ...

بعضی ها فاقد احساسن 

یا زیادی خودخواهن

دقیقا بعد ازدواج میل شدید پیدا میکنن ب بچه دار شدن خوره ذهنی میگیرن حس میکنن یه چیزی کم دارن زندگیشو ...

من حس میکنم اگر روزی بچه دار بشم بعد تولدش احساس عذاب وجدان شدیدی پیدا کنم ک چرا بخاطر خودخواهی و نیاز های خودم اونو مجبور کردم تو این دنیا زندگی کنه 

این حرفو که میرنم یه عده حمله میکنم ک واااا چرا ناشکری میکنی ؟ اینارو نگو خدا قهرش میگیره  .. و هزاران حرف دیگ 

اینا همونایی هستن ک فکر میکنن لطف کردن به بچه هاشون ک بدنیا آوردنشون 

یکم فکر نمیکنن 

لام خوبین   با اجازه

من چند شب پیش مهمونی دعوت بودم بعد همه با کفش رفته یودن بعدازتالار تو خونه اونا منم رفتم گفتم ببینم‌ کسی هست با کفش مجلسی تو مراسم‌بره خونه کسی رو‌فرشا اخه فرشاشونم‌نو‌بود‌ما دخترا همه شو‌ سیاه کردیم

اخه صاب خونه خودش گف😂😂😂کسی تاحالا با کفش مجلسی بعد عروسی رفته خونه کسی

من حس میکنم اگر روزی بچه دار بشم بعد تولدش احساس عذاب وجدان شدیدی پیدا کنم ک چرا بخاطر خودخواهی و نی ...

اگه واقعا شرایط عالی باشه بعید بدونم که بگه چرا منو بدنیا آوردی

نبود شرایط مالی خوبه که باعث میشه اکثریت مردم از زندگی خسته و ناامید بشن

لام خوبین با اجازهمن چند شب پیش مهمونی دعوت بودم بعد همه با کفش رفته یودن بعدازتالار تو خونه اونا ...

عزیزم فکر نمیکنی این کار خیلی زشته ک بیای وسط تاپیک دیگران یه داستان برا خودت تعریف کنی و کلا موضوع تاپیک رو بکشونی یه سمت دیگه ؟

اون با اجازه اولتو نمیگفتی بنظرم خیلی بهتر بود 

اگه واقعا شرایط عالی باشه بعید بدونم که بگه چرا منو بدنیا آوردینبود شرایط مالی خوبه که باعث میشه اکث ...

میگم این دنیا پر از اتفاقات غیر منتظره هستن 

ممکنه پدر و مادری قبل از بچه دار شدن برنامه بریزن که کلا بچشون در در شرایط خوبی بزرگ کنن اما یهو یه اتفاق همه چیو بریزه بهم

میگم این دنیا پر از اتفاقات غیر منتظره هستن ممکنه پدر و مادری قبل از بچه دار شدن برنامه بریزن که کلا ...

بالاخره زندگی همینه 

یا باید بدنیا آورد و آماده هر پیشامدی بود

یا اینکه بچه دار نشیم 

بالاخره زندگی همینه یا باید بدنیا آورد و آماده هر پیشامدی بودیا اینکه بچه دار نشیم

و واقعا هم تصمیم سختیه 

من فکر میکنم خیلی ها بچه نمیخوان اما از ترس اینکه نکنه بعد ها پشیمون بشن از نداشتن بچه ، تصمیم میگیرن والد بشن 

ک من به هیچ عنوان سرزنششون نمیکنم و به تصمیمشون احترام میذارم 

فقط امیدوارم تا جایی ک میتونن سعی کنن والدین خوبی باشن

بردگی‌ انتخابی یعنی چی؟ این دو تا لغت در تضاد کامل با همدیگه است

ینی کسی که بردگی رو انتخاب میکنه

حتی ساعت خوابش دیگه دست خودش نیست

هیچوقت مرخصی نداره حتی اگه خود مادر هم بیمار باشه باید از بچش مراقبت کنه و.. شاید من بخوام به زندگیم پایان بدم ولی فکر اینکه بچم بعد من چی میشه حق مردن هم ندارم :)

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋

معلومه ک مهم نیست مگه من این تاپیکو زدم ک بگم آهای ایها الناس بچه نیارید؟؟؟من میخوام ببینم نظر بقیه ...

اها فکر کردم مثل اونایی که تاپیک میزنند میگن چرا بچه میارید تو این گرونی منظورت این بود 😶

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻