2777
2789
عنوان

چرا آدم باید بچه دار بشه واقعا ❓یه دلیل منطقی

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 89 پست
من نگفتم شما برای کسی قانون گذاشتیحرف اینکه عقیده من برای خودمهنمیتونم بگم چون بچه نمیخوام بقیه هم ن ...

حتی اون بچه ای ک صد درصد تو رفاهه همه نیازهای مالی و روانیش تامینه هم ممکنه یه روزی این حرفو به پدر و مادرش بزنه 

بنظرم همه پدر و مادر ها قبل بچه دار شدن باید خودشون رو واسه شنیدن همچین سوالی از بچه هاشون آماده کنن 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

بهترین دلیلش اینه که خداوند در قرآن کریم فرمودند که فرزند دار بشید و خدا آن ها را وزیر می‌دهد و احادیث و روایات معصومین هم هست.

و اکثرا عشق و علاقه قلبی دارند که این حس شیرین خدادادی رو تجربه کنند لذت ببرند حس امید و انگیزه زندگی شون چند برابر بشه و بچه ها دوستدار خدا و اهل بیت و یار امام زمان بشند و عاقبت بخیر بشن ان شاالله

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی فکر کردم تجربیات خودمو و در کنار شرایط و روزگار و رفتار ادمای اطرافم گذاشتم  سالها فکر کردم روش ،تصمیم گرفتم نیارم و راضیم هستم ،خیالم خیلی راحته و مطمعنم از تصمیم  به خاطر حرف و تشویق چهار تا خاله خان باجی  که معلوم نیست چه نیتی دارن ازین توصیه بهت و  یا بنابر یه احساس زودگذر بچه دار نشدم ،تصمیم مهمی بود برام

بله دقیقا درست میگی من خودم به شخصه همیشه میگم کاش اصلا به دنیا نمیومدمولی العان خودم دوتا بچه دارم ...

عزیزم شما همینکه خودت قبول داری بخاطر خودت بچه هاتو به دنیا اوردی یعنی آدم منطقی و مسئولیت پذیری هستی 

خیلی پدر و مادرها فکر میکنن با بچه هاشون میتونن بدرفتاری کنن ، تحقیر کنن ، کتک بزنن ولی بچه همچنان باید سکوت کنه 

چرااا؟؟؟ چون اونا زحمت کشیدن ایم بچه رو وارد این دنیا کردن 

تو این جامعه بچه ها رسما در مقابل والدین هیچ حق و حقوقی ندارن

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

بهترین دلیلش اینه که خداوند در قرآن کریم فرمودند که فرزند دار بشید و خدا آن ها را وزیر می‌دهد و احاد ...

دلایلتون کاملا اعتقادی بود 

ممکنه بچتون اعتقادات شما رو نداشته باشه 

تو جامعه می‌بینیم بچه هایی ک زمین تا آسمون اختلاف عقیده دارن با والدین 

بنظرم این سوال خیلی عمیق و کاملاً شخصیه، نمیشه واسش پاسخ مشخص و یکسان تعیین کرد. ولی خب دلائل راجع اینا میتونه باشه...
ادامه نسل و ریشه داشتن

فرهنگ و سنت ها و ارزش‌های خانوادگی 

عشق و ارتباط عاطفی و تجربه حس مادری
معنابخشیدن به زندگی
حمایت شدن تو دوران پیری 

ترس از تنهائی
تجربه رشد شخصی و....

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
اتفاقا خیلی هم درست گفتم الان بقیه بخان بچه دار بشن نظر منو تو براشون مهمه؟خودشون میارن خاسته باشن ب ...

معلومه ک مهم نیست 

مگه من این تاپیکو زدم ک بگم آهای ایها الناس بچه نیارید؟؟؟

من میخوام ببینم نظر بقیه رو راجع به بچه دار شدن بدونم ..میخوام بدونم اونایی ک بچه آوردن پشت کارشون چه منطقی بوده 

با توجه به اینکه سایت عمومیه چاقو هم زیر گلوی کسی نذاشتم ک بیاد بهم توضیح بره

اونی ک میخواد بچه دار شه خیلی راحت میتونه از این تاپیک بره بیرون

حتی اون بچه ای ک صد درصد تو رفاهه همه نیازهای مالی و روانیش تامینه هم ممکنه یه روزی این حرفو به پدر ...

درسته بشر دارای عقل و شعور اما خیلی چیزا رو محور غریزه میچرخه

با این اوصاف مملکت اکثریت از ازدواج هم فراری شدن چه برسه ب بچه دار شدن

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

بنظرم این سوال خیلی عمیق و کاملاً شخصیه، نمیشه واسش پاسخ مشخص و یکسان تعیین کرد. ولی خب دلائل راجع ا ...

میدونم دارم حرف تکراری میزنم ولی ..بازم میگم ..این دلایلی ک شما هم گفتی همش خودخوهانست

درسته کسی که از لحاظ مالی و روانی صلاحیت داره قطعا میتونه بچه دار بشه، ولی اون عزیزانی که مثلا بچه م ...

بله متاسفانه بعضی ها از سر خودخواهی یا نادانی اینکارو میکنن

نمونه ش رو دیدم بدنیا آورد دید چیزی عوض نشد بچه رو ول کرد و رفت و الان شده ۱۷ سال که نیومده بچش رو ببینه 

درسته بشر دارای عقل و شعور اما خیلی چیزا رو محور غریزه میچرخهبا این اوصاف مملکت اکثریت از ازدواج هم ...

ما غیر از غریزه دارای شعور و عقل هم هستیم عزیزم 

اگه قرار بود فقط طبق غریزه زندکی کنیم مثل حیوون خلق می‌شدیم 

میدونم دارم حرف تکراری میزنم ولی ..بازم میگم ..این دلایلی ک شما هم گفتی همش خودخوهانست

خب منم ادعائی نکردم که نوشتم اکثرا وقتی این سوال و بپرسی به این جواب ها میرسی ...

من خودم بعد از ۱۵ سوال تصمیم ب بچه دار شدن گرفتم، دقیقا وقتی که از نظر کار، جایگاه اجتماعی، هزینه ها و بعد مالی تونستم به ثبات و جایی که میخوام برسم، مهاجرت کردم .... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
ما غیر از غریزه دارای شعور و عقل هم هستیم عزیزم اگه قرار بود فقط طبق غریزه زندکی کنیم مثل حیوون خلق ...

خوبه که همون اول خط نوشتم که انسان دارای عقل و شعور

ولی گاها غریزه غلبه میکنه ب تصمیمات عقلانی

خب منم ادعائی نکردم که نوشتم اکثرا وقتی این سوال و بپرسی به این جواب ها میرسی ...من خودم بعد از ۱۵ س ...

بسلامتی عزیزم 

بسلامتی عزیزم

🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید