2777
2789
من تجربی خونده بودم و توی اون برهه افسردگی و بی انگیزگی اومده بود سراغم و برای کنکور نخوندم. فقط دنب ...

چه شهری؟من آرزومه اقتصاد قبول شم،بی اغراق هوشمم خیلی خوبه همه هم اینو میگن،سمپادی هم بودم ولی اعتماد به نفسش رو ندارم بخونم،میخوام کنکور انسانی بدم به نظرتون از الان بخونم قبول میشم؟منطقه سه بود دیپلمم ولی الان تهرانم

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۰البته اشتباه کردم

امکان داره بگین چرا فکر میکنین اشتباه کردین پشت نموندین؟ (چون خودم همچین تصمیمی دارم برای همین برام مهمه تو این مورد، تجربه ی بقیه رو بدونم😅)

لبخند بزن، اینطوری زیبا تری🙂✨️

امکان داره بگین چرا فکر میکنین اشتباه کردین پشت نموندین؟ (چون خودم همچین تصمیمی دارم برای همین برام ...

چون میخوندم و رتبم بهتر میشد. دانشگاه بهتری قبول میشدم

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
چون میخوندم و رتبم بهتر میشد. دانشگاه بهتری قبول میشدم

اگه سوالام اذیت تون میکنه اصلا لازم نیست جواب بدینا یا اگه فکر میکنین فضولیه هم جواب ندین😅♥️

پس رشته ای که دوست داشتین قبول شدین منتهی دانشگاه معمولی بوده ؟ این ایده رو نداشتین کهه مثلا بخواین برای فوق لیسانس هم بخونین و اوندفعه یه دانشگاه بهتر قبول شین؟

چون اون لحظه فق فکر این بودم ک از کنکور راحت بشم.. فک نمیکردم شاید بخودم زمان بدم میتونم نتیجه ی خیل ...

اهااانن... 

وای پس خیلی مهمه که ... فکرم مشغول شده میترسم مثلا برم یه دانشگاه متوسط ولی رشته ای که دوست دارم، بعدا پشیمون شم از اینکه رفتم یه دانشگاه متوسط😵‍💫

امیدوارم در اینده تو رشته و دانشگاهی که دوست دارین تحصیل کنین ♡

اهااانن... وای پس خیلی مهمه که ... فکرم مشغول شده میترسم مثلا برم یه دانشگاه متوسط ولی رشته ای که دو ...

من رفتم ی دانشگاه درجه یک با یک رشته پیرا پزشکی 

ممنونم عزیزم در کل برای انتخاب رشته حسابی دقت کن و هیجانی تصمیم نگیر♡

من رفتم ی دانشگاه درجه یک با یک رشته پیرا پزشکی ممنونم عزیزم در کل برای انتخاب رشته حسابی دقت کن و ه ...

ان‌شاءالله بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم🥺

خیلییی ممنونم از راهنمایی تون و وقتی که گذاشتین ♡

اگه سوالام اذیت تون میکنه اصلا لازم نیست جواب بدینا یا اگه فکر میکنین فضولیه هم جواب ندین😅♥️پس رشته ...

انفاقا برای ارشد خوب خوندم و رتبم تک رقمی شد و دانشگاه مدنظرم را اوردم. الانم کنکور دکتری دادم و همه انتظار دارن تک رقمی بشم.

دعا کن رو سفید بشم😁

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
انفاقا برای ارشد خوب خوندم و رتبم تک رقمی شد و دانشگاه مدنظرم را اوردم. الانم کنکور دکتری دادم و همه ...

اوووو به بهههه خداروشکر😍😍😍 تا باشه از این موفقیت ها🤩🤩 

حتمااااا موقع سحر و افطار دعاتون میکنم به شرط لیاقت  ، ان‌شاءالله به بهترین ها برسین😍♥️