2777
2789

چندین ساله همو میشناسیم و میبینیم همو البته خیلی کم از همون روز اول که همو دیدیم نگاهش همیشه سمتم بود همیشه با کاراش میخندوند آدمو واسه همینم جذبش شدم سنم خیلی کم بود بعد از اون هر موقع که میدیدیم همو نگاه میکرد بهم خیلیا میگفتن این هوله به همه نگاه میکنه و نخ میده من نمیدونستم چیو باید باور کنم تنها چیزی که واسم سوال بود این بود که وقتی همه میگن این پسر با همه هست و هوله چرا همیشه توجهش سمت من هست ولی به قصد دوستی جلو نمیاد

البته منم آدم دوستی نبودم ولی واسم سوال بود رفته رفته من بیشتر عاشقش شدم و اون همیشه نگاهش به سمت من بود تا اینکه من داخل اینستا فالوش کردم اونم فالوم کرد و همیشه پستامو لایک میکرد یه بار بهم پیام داد گفت اگه کاری بود میتونی رو کمک من حساب کنی منم چندین بار ازش کمک خواستم تا اینکه بی دلیل زد انفالوم کرد ولی بعد از اون قضیه هم که همو دیدیم نگاه میکرد

یه دوست مشترک داریم که بارها ازش شنیدم پشت سرم اون پسر حرفای خوبی نمیزنه یعنی فکر میکنه من با خیلیا هستم ولی رفتارش با من خیلی خوب و سنگین و متین

یه سری فهمیدم فیلم نمونه کارمو به مامانش همیشه نشون میده

نمیدونم چه حسی بهم داره واقعا

چند ساله درگیرشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نطرم اینکه تکلیفش با خودش مشخص نیست در ضمن پسرل در مورد دختری ک دوسش دارند با پسرا ی ديگه صحبت نمی‌ک ...

خب اونم حرفی به کسی نزده فقط طبق گفته هایی که از دوستم شنیدم فکر میکنه من با خیلیا هستم

ی بلاگری هست تو اینستا (هما) نامیه 

یه همچین چیزی گذاشته تو پیجش یاد اون افتادم ، به نظرم با خودش صحبت کن اگر واقعا علاقه مندی بهش تو این دوره زمونه کسی چشمش خوشبختی دیگری و بر نمیداره یه عده برداشت غلط شون و میکنن تو مغزت یه عده ام الکی چرت و پرت میگن خودت یکم پیگیر باش حست جدی جدی بود با پسره حرف بزن 

دیدی بهم نمیخورین هرچند سخت اما کنارش بزار!!

آره ولی علاقه ی تو کافی نیس واقعا برای شروع یه زندگی

یعنی با وجود اینا به نظر شما هیچ علاقه ای از سمت اون نیست🥲

پس چرا اذیتم میکنه چرا هر‌ موقع مببینتم با نگاهاش آزارم میده

خسته شدم 

ی بلاگری هست تو اینستا (هما) نامیه یه همچین چیزی گذاشته تو پیجش یاد اون افتادم ، به نظرم با خودش صحب ...

آخه میترسم باهاش حرف بزنم و غرورم له شه فکر کنم دختریم که به همه این حرفا رو میزنم

اون خیلی راحت پشت سرم حرف میزنه ولی نمیدونه چه شبایی که من از خدا خواستمش و واسش اشک ریختم 

آخه میترسم باهاش حرف بزنم و غرورم له شه فکر کنم دختریم که به همه این حرفا رو میزنماون خیلی راحت پشت ...

ترس خیلی از دختراس حقیقتا 

اما یه راه دیگه ام داره خودتو درگیر کنی حالا درس کار تفریح هنر هرچی به فکر پیشرفت خودت باشی به مرور کمتر تو ذهنت میاد ولی خب میتونیم ثابت کنی خودتو ک فقط اون به چشمت میاد و بقیه برات مهم نیستن حالا با رفتارو اینا 

ولی به نظرم ی مدتی دور شو ازش کم تر فکر کن بهش ببین با خودت چندچندی نمی ارزه تو جوونی پاپیش بزاری یه سری حسا تو سن و سالمون طبیعیه 😇