2777
2789
عنوان

پسر پنج سالم روانیم کرد شما جای من باشید نمیزنینش

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 32 پست
پسر من چهار. سالشه تو مهمونیا می‌ره میچسبه به زن داداشم میگه اونو دوست دارم اون بمن اب بده ،من برم ط ...

🫢😁😁😅😅💌💌😍😍

عزیزززززززرمممم  شابد زن داداشت خیلی بهش محبت میکنه یا مثلا خیلی خوشکله

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

پسر من چهار. سالشه تو مهمونیا می‌ره میچسبه به زن داداشم میگه اونو دوست دارم اون بمن اب بده ،من برم ط ...

دختر منم کوچیک تر بود اینجوری بود سه چهارسالش بود 

دقیقا با زنداداشم

مثلا اگ اب میخواست باید همونی ک خانم دستور میداد اب میاورد براش ولی الان اصلا اونحوری نیس انگار عقلش میرسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من ده سالشه ،عمشو که میبینه منو کلا فراموش میکنه با پرخاش جوابمو میده  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

ببین میدونم سخته اما باید حساسیتتو کمتر کنی تهش میخواد چندتا ظرف بشکنه بیشتر ازاین نیست که وسایل باارزشتو دم‌دست نزار قایم کن نسبت به کارای دیگشم حساسیتتو کم‌کن اینجوری روانت سالم‌میمونه باور کن هیچی نمیشه اگه خونت بهم ریخته باشه سلامت روح و روان خودت و کودکی بچت خیلی مهمتره از بهم ریختگی خونه بچه های الانم کناه دارن قدیما میرفتن تو کوچه از صبح تا شب الان سرگرمیشون فقط گوشی و تلوزیونه خب اون بچه میدونیت چقدر انرژی داره پس کجا باید بچگی‌کنه ؟ما ادما تحت تاثیر دنیای جدید فکر میکنیم بچه ی خوب باید ساکت بشینه یه گوشه و نهایت بازیش یه توپ بازی آهسته و بی سر و صدا باشه ولی خب مگه پیرمرده ؟؟اتفاقا بنرس از روزی که بچت اینقدر منزوی بشه

منم ی پسر چهار سالو نیمه ودارم .نمیزاره ی کاری انجام بدم میگه همش باهام بازی کن پدرشم رانندس خونه نیست اکثرا.پدرمو درآرده خسته شدم از دستش ی کم لکنت زبان داره دکترش گفته گوشیو تلوزیون نبینه تا میرم ی کاری انجام بدم زود میشینه پای تلوزیون وگوشی

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

زمان خود ما  ما هم شیطنت داشتیم ولی چون انرژی مون تخلیه میشد این شیطنته دیده نمی شد. بچه بنده خدای الان توی کوچه که حق بازی نداره خونه ها هم اکثر آپارتمان راست میره میخوره دیوار چپ میره میخوره دیوار بعد اونوقت انگ بیش فعالی و مریضی بهش میزنن. بچه رو ببر باشگاه پارک یه جایی که این انرژی خالی بشه و آروم بشه

کجا میری روزی چند ساعت بیرون میبریش

از ۸ تا ۱۲ پیش دبستانی دم پیش دبستانی یه ساعت با بچه ها تو کوچه بازی میکنه میایم خونه یکم استراحت و ناهار بعد میریم پیاده روی پارک مغازه خریدی چیزی داشته باشیم دیگه تا برگردیم ساعت ۷