ayliiiii مدیر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2354 عنوان گفت شبی یک میلیون | مشاهده متن کامل بحث + 9991 بازدید | 185 پست خانه معلم لاهیجان میخواستیم بریم، ۶ نفریماتاق ۶ تخته اش شبی یک میلیون، نه گاز داره نه تلویزیون فقط یه یخچال کوچیک و سینک داره، پارکینگ هم دارهمدرسه ها هم که دیگه نمیشه رفت برای اسکاننظرتون چیه؟ بریم یا همون هتل بریم؟ کاربری دو نفره خدایا لحظه ای منو به حال خودم وا مگذار ✨ شکرت 1404/01/11 | 14:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayliiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2354 چ توضیحی؟ تا مسافر میاد همه وسایلا رو گرون میکنن دوبرابر میگیرن.... کلا گرونیه؟ کاربری دو نفره خدایا لحظه ای منو به حال خودم وا مگذار ✨ شکرت
sheri66 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4273 قیمت که خیلی خوب گفته. اگه پول دارید برید مسافرخانه یا هتل اگه ندارید که قیمت خوب گفته انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
banoosabor عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3552 نظرم اینه که شمال و آباد کردید انقد اومدید خب نیاید مگه زورتون کردن شمالو بابات خریده؟
ایکاروس۵۶ عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 469 با تو خرف زدم یا استارتر ؟! ایا تو رو ریپلای کردم؟!؟؟ شمالیا همه هار شدن
khahare_sepi عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 2065 توهم پاتو از شهرت بزاری بیرون مسافر محسوب میشیتاحالا سفر نرفتی مسافر واست بیگانه اس دیگه به ما مربوط ... من مسافرت برم هم فرهنگ مسافرت دارم و پارک ها و مکان های عمومی و ویران نمیکنم
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15390 شمالیا همه هار شدن چته روانی ؟ مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍. خدایا شکرت❤️🙂 بیشتر ببینیدبستن
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 30755 اسی به اون خانم بگو، باشه نمیام.مگه دم عوارضی نشسته تا ببینه، میری یا نه.یه حرفی زده مثلا .در مورد حای اسکان، اگر نیاز به گاز و وسایل پخت و پز نداری، برو.من ترجیحم اینه یه گاز داشته باشه، آدم حداقل چایی ، نسکافه ای درست کنه
آهوخانوم۲۴ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3803 اکثر مسافرا فرهنگ مسافرت ندارن شهر و کثیف میکنن و خیلی چیزای دیگه مجبور نیستن بیان بله من شخصیت دارم ... پولشو میدیم.من رامسر یه قسمتش در به در دنبال یه سطل اشغال بودم که نبود. یا دسشویی عمومی .شهرداریش رسیدگی میکرد کثیفی به بار نمیومد
khahare_sepi عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 2065 شمالو بابات خریده؟ دهنتو آب بکش بعد بگو بابات ایبابا چرا بعضیا انقد فشاری شدن
miss_zhina عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 5214 شمالیا همه هار شدن درست حرف بزن شخصیت خانوادگی تو به نمایش نزار لطفااااا@niniyar پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15390 کلا گرونیه؟ اره گرون ک هست اگ همون سوییت تمیزه اونو بگیر ببین کدوم بهتره .نمیدونم چرا ی عده نفهم هی منو ریپلای میکنن. مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍. خدایا شکرت❤️🙂 بیشتر ببینیدبستن
khahare_sepi عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 2065 اسی به اون خانم بگو، باشه نمیام.مگه دم عوارضی نشسته تا ببینه، میری یا نه.یه حرفی زده مثلا .در مورد ح ... خدا بهت کمک کنه 😂
ایکاروس۵۶ عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 469 شمالو بابات خریده؟ نه بابا زورشون میاد آدم پولدار میبینن بدبختا اگه شهرای دیگه نیان شمال که شما همون کله ماهی رو هم نمیتونین یخورین