2777
2789
عنوان

زنداداشم از من خوشش نمیاد چون داداشم کمکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 61 پست
نه نمیتونن😐

آخه با این اوضاع خونه رو بفروشی حیفه اگر هم بخوای کم کم پول برادرو پس بدی با این تورم در اصل واسه اون بی ارزش میشه 

بنظرم بیخیال شو خونه تو نفروش انشالله در آینده اوضاعت روبراه میشه یجایی واسه داداشت جبران میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه با این اوضاع خونه رو بفروشی حیفه اگر هم بخوای کم کم پول برادرو پس بدی با این تورم در اصل واسه او ...

نه اصلا به هیچ عنوان 

خونه ای که توش با زخم زبون بشینم بهم نمیچسبه

خونه ای که بابتش از حرف زدن باهام اکراه داشته باشن رو نمیخوام

اسی چنین حماقتی نکن 

پولشو کم کم پس بده منتها با نرخ تورم حساب کن ...

ببین الان قیمت طلا چقدره و ۲۰۰ میلیون چقدر طلا میشه موقع پس دادن همینجوری حساب کن  

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم 

نه اصلا به هیچ عنوان خونه ای که توش با زخم زبون بشینم بهم نمیچسبهخونه ای که بابتش از حرف زدن باهام ا ...

مجردی ؟ متاهلی؟ طرف حسابت برادرته حالا زنش هر چی هم بگه شما بگو یه مساله خواهر برادریه اگر داداشت پولو میخواد اون یه حرف دیگس 

به من چه که زن اونو راضی کنم مگه از اون گرفتم مگه از خونه باباش آورده واسم

عزیزم خونتون مبارکتون باشه

طرف حساب برادرت هست

کاش نمی‌ذاشتید کسی خبردار بشه اصلا

(الان حمله میکنن بهم ولی این چیزی هست که پدر خودم برای خواهراش انجام داده و حتی همسرم هم برای خونوادش دست و دلبازی داره و ..... 

چیو میخوای بفروشی ؟ بعدا اگر تونستی به قیمت روز با برادرت حساب کن و نه ریال

اونم خدا خیرش بده

خیلی مردونگی کرده توی این اوضاع

فقط کاش به کسی نمیگفتید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
عزیزم خونتون مبارکتون باشهطرف حساب برادرت هستکاش نمی‌ذاشتید کسی خبردار بشه اصلا(الان حمله میکنن بهم ...

سلامت باشی 

نه عزیزم حاضر نیستم خفت بکشم واسه یه خونه.

مگه قبلا نداشتم چیشد بعد از اینم همونه

سلامت باشی نه عزیزم حاضر نیستم خفت بکشم واسه یه خونه.مگه قبلا نداشتم چیشد بعد از اینم همونه

خود دانی ولی اشتباه میکنی وقتی تونستی خونه بخری اینطوری از دست بدی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
اگه از حق اونا نمی زد که زنش راضی بود اینجوری رفتار نمیکرد آخه

زنش چشم دیدن منو نداره.

وگرنه همه چیز دارن خداروشکر

یه خواستگار واسم اومد خیلی خوب بود این داشت میترکید از بس مسخرش کرد ردش کردم

اگه از حق اونا نمی زد که زنش راضی بود اینجوری رفتار نمیکرد آخه

بی خیال ....... نمیدونم شماها واقعا ندیدین دور و برتون؟

از حق زدن نیست همیشه

اینم خواهرشه

اونم داشته

کاسه داغ تر از آش نباشیم

یه کم به بقیه رحم کنیم و مهربون باشیم نسبت به هم

به خودمونم رحم بشه .....

بیشتر ببینید