2777
2789
عنوان

چیو با مادرشدن از دست دادی ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 140 پست

زیباترین لحظه زندگیمو‌ زمانی تجربه کردم که بچه هامو در آغوش گرفتم اما با اینکه زندگی رو پر از نشاط و‌خانوادمون رو‌گرم تر کردن اما چیزی که از دست دادم آرامشم بود،همیشه نگرانم ،همیشه ترس از دست دادن دارم😞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موهام و تپل بودن صورتموهمه موهام عین سرطانی ها از کم خونی داره میریزه بعد زایمان با اینکه شیرخشک مید ...

یعنی هیچ درمانی برای این ریزش مو لعنتی نیست؟

قطع ریزش ورویش مجدد    کاش یه قرصی پیدا بشه اینو به من هدیه بده

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
اره صدرصد عشق بزرگترین نعمت آدمهولی الان احتیاج دارم یکم از گرفتنیا بگیمقانون همینه هیچ چیزی ازبین ن ...

بالاترش گفتم چیا رو از دست دادم تا بدست آوردم 

من هر روز خسته میشم کم میارم دیوانه میشم حتی 

...هر چیزی به وقتش قشنگه حتی... آدما ...

اره مطمئناولی قبول کنیم که راه سختیه و از خودگذشتگی زیادی میخواد

شیرین ترین سختی  همین مادر بودنه 

از خودگذشتگی که آدم با التماس انجام میده😍 

خدایا این مادر بودن چیه...خدایا شکرت که تجربه ش کردم

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
بالاترش گفتم چیا رو از دست دادم تا بدست آوردم من هر روز خسته میشم کم میارم دیوانه میشم حتی

خیلی سخته 

من ۸سالیه با خیال راحت مهمونی نرفتم🙄همیشه بهونه گریه اینور اونور دویدن خرابکاری کردن

آرزومه یجا بشین چایمو کامل بخورم سردم نشده باشه

ذخیره میکنم تاپیکو که اگه دیوونه شدم خاستم زود بچه بیارم بخونم چون هنو خیلی کار دارم هرچی به موقعش

دقیقا من بااینکه مثل همه مادرا عاشق بچه هامم ولی مادری کردن خیلی سخته

خیلی سخته من ۸سالیه با خیال راحت مهمونی نرفتم🙄همیشه بهونه گریه اینور اونور دویدن خرابکاری کردنآرزوم ...

همین امشب من 

رفتم تو اتاق میزبان بغض کردم گفتم چ مرگته بچه

...هر چیزی به وقتش قشنگه حتی... آدما ...