2777
2789
عنوان

امشب اشک مامانمو تو تالار دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4225 بازدید | 108 پست
۱۷ سالگی واسه وارد شدن به دنیای متاهلی خیلی زوده.دیگه پدرت راضی بوده.ولی بخاطر مادرت درستو ادامه بده

درسمو حتما ادامه میدم حتی ازاد 

اگه قرار باشه نون شب هم نداشته باشیم بخاطر هزینه تحصیلم ولی کوتاه نمیام شرطشو کردم شب اول

همون دختر خوشگله😎😂

عزیزم درس نمیخوای بخونی یعنی؟

بعد با ماهی ۱۲ تا؟ تو ۳۰ سالگی ماهی ۱۲ در میاره به درد هیچ نمیخوره خودت هم حقوق نداری با این حقوق خونه هم نمیشه گرفت سنت هم کمه

دیوونه شدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فامیل دور مادرم بودپاک بود و خانواده خوبی داشتبابامذمیگفت پول میاد و میره ولی ذات ادم عوض شدنی نی

خوش بخت بشی عزیزمم خیلی کوچولویی ،قبل عقد فکراتو خوب بکن و از همه جانب شرایط رو بسنج و عجله ای پیش نرو ،شما بهتر اشنایین و تو جایگاهیی نیستم که دخالت کنم نمیگم بهم بزن اما درست ترین و عاقلانه ترین کار رو انجام بده تنها علاقه در اکثر موارد تو زندگی کافی نیس 

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

مطمئنن داشتی مادرت بهت نگفته

نداشتم حقیقت میگم کسی نبوده جز همکلاسیم که ۲ ساله باهمیم  تنها پسریکه با یکی مثل من که هیچ کسی دوسش نداشت موند 🙃ولی اونم بیکاره دانشجو هیجی نداره اما جربزه داره 

درسمو حتما ادامه میدم حتی ازاد اگه قرار باشه نون شب هم نداشته باشیم بخاطر هزینه تحصیلم ولی کوتاه نمی ...

خیلی ها بعد از ازدواج درس خوندن.همسر همراه داشته باشی؛ همه چی اوکیه.

تو اطرافیان داریم خانم با سیکل ازدواج کرد.الان فوق تخصص قلب؛

مادر خودم با ۴ تا بچه (سی و چند سال پیش) دانشگاه قبول شد.

اسی، بعضی اشتباها اینجوریه که قابل جبران نیست!!! 

قابل جبران نیست و تا لحظه مرگ باید تاوان اون اشتباه رو داد. 

ازدواج با آدم اشتباه و در سن و زمان اشتباه، هم از اون اشتباه های غیرقابل‌ جبران ه

فامیل دور مادرم بودپاک بود و خانواده خوبی داشتبابامذمیگفت پول میاد و میره ولی ذات ادم عوض شدنی نی

چرا تو این ۲۹سال پولی نیومده؟

مرد بی عرضه زن و زندگی را داغون میکنه

اصلا سرکار میره؟ کارش چیه؟

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
اسی، بعضی اشتباها اینجوریه که قابل جبران نیست!!! قابل جبران نیست و تا لحظه مرگ باید تاوان اون اشتباه ...

اخ اخ امان ازون اشتباها. اخ ک چقد دلم میخواست برگردم ب اون دوران ‌ .گفتی‌گفتی. اخ اخ

parasoo1989@
بنظر من بهترین مرد مردیه که نازت رو بکشه اونی که وضعش بهتره ممکنه هیچی از اموالش بهت نده

خیلی لوسم کرده

منی ک همه میگفتن فرقی با پسر ندارم الان بگن بالا چشت ابروئه گریه میکنم

دقیقا از اوناییه ک عین پرنسس ها باهام رفتار میکنه و روم حساسه

همون دختر خوشگله😎😂

منم فکر میکردم فقط علاقه و اخلاق مهمهولی وقتی برای یه ماشین باید التماس میکردیم که مامانش بده تا باه ...

ما ماشینو داریم 

فعلا مسئله خونه رو هم نداریم چون سازمان میده

ولی از اینده میترسم

همون دختر خوشگله😎😂