2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباسای پینترستی 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بیشتر ببینید
اکسسوری دست ساز چجوری یاد بگیرم ؟

نمیدونم دوستم از چت جی پی تی بپرس 

جدیدا تو اکسپلور یه شاپ دیدم خیلی خوشم اومد و‌طرفدار هم زیاد داشت اما هنوز تعدادشون کمه میتونی موفق شی

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

مثلا چی ؟

بگرد ببین چی هم خلاقانه اس هم ممکنه طرفدار داشته باشه حسابی 

من مثلا کاستومایز کتاب دیدم بین تینیجرا  و بوک تاکر ها طرفدار داشت زیاد 

اکسسوری دست ساز هم همین 

سنگ مصنوعی هم خوبه اما باید ایده هات خیلی قوی باشه 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

من امشب پیج یه خیاطو دیدم که عروسک میدوخت

اونم عروسکا و چیزایی که بچه‌ها نقاشی کرده بودن

خانواده ها واسه بچشون سفارش میدادن ذوق کنن

مثل واقعی کردن نقاشی

بنظرم خیلی جالب بود و هنوز زیاد نشده چنین چیزی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید