2777
2789
عنوان

امشب اشک مامانمو تو تالار دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4071 بازدید | 108 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

12 سال اختلاف سنی 

نداشتن پول گرفتن عقد 

راضی نبودن خانواده

کم بودن سنت تو حتی به سن قانونی هم نرسیدی.....

نمیدونم چی بگم فکرهاتو خوب بکن

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
بیشتر ببینید
پسره باید عقل میداشت وقتی نداره چرا بره خواستگاری ،خلاصه چی بگم تو یه سنی ادما بی فکری میکنن

پسره ۲۹ سالشه اگر میخواست پول جمع میکرد دیگه آخه ۱۲ تومن چکار میشه کرد

آره واقعا به ما چه اصلا🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

من برم باغچه خودم رو بیل بزنم🤭

بنظر من بهترین مرد مردیه که نازت رو بکشه اونی که وضعش بهتره ممکنه هیچی از اموالش بهت نده 

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید
نمیشه عقد کنیم خانوادش قول دادن کمک کنن یهو کل داراییشونو دادن اون پسر گفتن اون میخواد عروسی کنه نام ...

منم فکر میکردم فقط علاقه و اخلاق مهمه

ولی وقتی برای یه ماشین باید التماس میکردیم که مامانش بده تا باهاش بتونیم بریم یه دکتر وقتی باردار بودم و هوس چیزی میکردم ولی نمی تونستم بگم چون میدونستم پول نداره بخره وقتی بقیه هدیه گرون قیمت میدادن و مادرش ما را به خاطر کم بودن هدیه تحقیر میکرد وقتی همه مهمونی میدادن و ما پول نداشتیم مهمون دعوت کنیم و وقتی گوشیم خراب بود نمی تونست حتی یه گوشی متوسط برام بخره و وقتی بچم مریض میشد و پول نداشتیم ببریمش دکتر و....

فهمیدم پول همه چیز نیست ولی لازمه.

خداروشکر تا حالا لنگ نبودیم ولی زندگی سختی هم داشتیم.

ای کاش پدرومادرشوهرم به قولشون عمل میکردن و کمک پسرشون میکردن که انقدر اذیت نشیم

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
فامیل بوده؟چرا بابات اصرار به این ازدواج داره؟

فامیل دور مادرم بود

پاک بود و خانواده خوبی داشت

بابامذمیگفت پول میاد و میره ولی ذات ادم عوض شدنی نی

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

عزیزم نامزدت چند سالشه؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید
خانواده ها همیشه منطقی نگاه میکنن و بچه ها احساسیاحساسم هیچوقت برنده نیستکاش منطق و احساستو اونموقع ...

منطق؟

نمیدونم راستش 

من بین احساس و منطق بودم

خودم عاشق یکی بودم بشدت میدونم البته شاید اگه با اونم بودم الان شاید مشکل داشتم

ولی حرف خانوادمو گوش کردم خودمو سپردم دست کسی که پنج سال التماسم میکرد و ادعای عاشقی داشت نمیگم الان بده همچی ولی اعتیاد داره به الکل ! نمیگم منو میزنه اذیتم میکنه خیلی دوسم داره ولی اعتیاد به الکل داره همیشه مسته با دوستاشه ابرومو جلو همه برده هیچ وقت نتونستم بهش تکیه کنم 

اینم از منطق پدر و مادر من!

بابای من انقد خام شوهرمه که الان برم بهش بگم با چاقو زده بهم باور نمیکنه ! تازه هرروز بهم میگه احترام شوهرتو خانوادشو بکن😐😂

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

الان ما هرچی بگیم فایده نداره.

امیدوارم ۵سال بعد تاپیک نزنی کاش حرف مامانم و گوش کرده بودم.

یادت باشه هیچکس اندازه مامانت دوستت نداره

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥