2777
2789
جلو خانواده خودش چی؟

باهام قشنگ حرف میزنه ولی بوس نه یا مثلا صدام می‌کنه میگه بیا می‌خوام باهات ی مشورتی بکنم در همین حد هم میگه خانوادش میمیرن که چرا با زنش مهربون حرف میزنه

پدر شوهرم همش میگه مثلا حسن چقدر به زنش احترام گذاشت آخرش زنه رفت دنبال یکی دیگه و خیانت کرد که منو از چشمش بندازه ولی خداروشکر شوهرم دهن بین نیست

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حتی پدر مادرمم تو خیابون ماشین جلو جمع همو میبوسن

برا ما نشونه عشقه

مام همین طور

حتی پدربزرگم ک سن و سالی داره پیشونی مادربزرگمو همیشه میبوسه

سرشو میزاره رو پاش

خداروشکر طرر فکر چیپی ندارن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

نه 

حتی پیش هیچکسی همو نمیبوسیم ،چرا باید تو جمع مثلا همو ببوسیم؟یچیزایی باید بین خود زن و شوهر بمونه تو چارچوب خونه خودمون بمونه بین دوتایی های خودمون بمونع ن اینکه جلوی جمع جارش بزنیم 

این نظریه زندگیه ماهست 

تنها باری که یادم میاد عروسی خواهرم تموم شد بردیم همسرم از ترمینال برگرده خونه من میخواستم تهران بمونم 

صندوق و که باز کردیم پیشونیمو بوسید اومدم نشستم هم بابام باباش دیده بودن از آینه کلی دستم انداختن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید

ما عروسمون دوره نامزدی به دادشم میگفت عزیز ولی بابام تا حالا نشنیده بود، رفته بودیم سیزده بدر بهش گفت عزیز پاشو فلان چیزو بیار ،بعد اون بابام دستشون مینداخت هراز گاهی  به دادشم میگفت عزیز😂