2777
2789
عنوان

بریم خونه صابخونه عید دیدنی

513 بازدید | 21 پست

ما جایی نرفتیم امسال صابخونمون پریشب امدن خونمون بعد شاکی بودن که نمیایین که ما نیاییم نمیدونم خیلی ارومین فلان 🫤 اصلا دوست ندارم رفت امد کنم صابخونه قبلیمون همین که پاش باز شد ب خونمون فکرد خیلی مثلا داریم یهو ۵ تومن گذاشت رو کرایه در امدیم منتها شوهرم یسرع میگه بریم زشته اونا بزرگن امدن 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم نمی‌رم از معاشرت با همسایه خوشم نمیاد

منم اصلا خوشم نمیاد خیلی اصرار ب رفت امد دارن همش خوراکی اینا میارن میان جلو در حرف میزنن من ظرفشونم که خالی کنم میزارم رو پله نهایت دم در میدم برمیگردم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

هشت سال یه جا مستأجر بودم اصلا ندیدم داخل خونه صاحبخونه چه شکلیه خوشم نمیاد با صاحبخونه صمیمی شد

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

دوست نداری رفت و آمد نکن

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
بیشتر ببینید
منم اصلا خوشم نمیاد خیلی اصرار ب رفت امد دارن همش خوراکی اینا میارن میان جلو در حرف میزنن من ظرفشونم ...

ظرف رو نزار رو پله لااقل تشکر کن .منم بدم میاد با صاحب خونه رفت‌و‌آمد کنم اوایل ازدواج وضعمون بد بود زیاد گیر میدادن کلا حس بدی دارم

منم اصلا خوشم نمیاد خیلی اصرار ب رفت امد دارن همش خوراکی اینا میارن میان جلو در حرف میزنن من ظرفشونم ...

ظرف رو پله خیلی بی ادبیه.خوشتم نیاد ارزش میدن بهتون هر روز و شب نمیرین خونشون که اومدن عید دیدنی یه توک پا رفتن چه عیبی داره

کاربری دست دونفر

کارت درست نیست محترمانه ظرفشا پس بده 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید