2777
2789
عنوان

بریم خونه صابخونه عید دیدنی

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 21 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انگاری من تاپیک زدم 😅😅 با این تفاوت که صابخونه ما خیلی آدم های خوبی هستن به شدت خوب و مهربون دوبار رفتیم اونا نیومدن تاحالا 

یبار پام شکسته بود خانومش کلی برام آب میوه گرفته بود و کیک اومد در زد نشنیدم از پنجره حیاط پشتی داد بهم کلا مهربونن 😍😍😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید

من رفت و آمد و خیلی دوست ندارم ولی بازم به نظرم آدم باید احترام بذاره اونا بزرگتر بودن اومدن شما هم چند ساعت برو. 

ولی ظرف رو پله؟ زشت نیست مثلا خودشون بیان ظرفشون و ببینن بردارن.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بیشتر ببینید

منم خوشم نمیاد با همسایه صمیمی شم 

اما بحث احترام و ادب که شعور خود آدم و مشخص می‌کنه فرق داره با حد و حدود نگه داشتن

وقتی کسی بهتون احترام میزاره و محبت میکنه ، خوبه که شما هم متقابلا بهش احترام بزارید 

چه عیبی داره یه چیزی تو اون ظرف بزارید ؟

یا عید هم یکبار برید؟

نباید خیلی به طرف رو بدید که سوارتون بشه ، ولی این شعور آدم و می‌رسونه مقابل احترامی که بهش گذاشته میشه، احترام بزاره

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید

چه کارچیپ و ضداجتماعی ظرف رو بزاری تو پله....

کار آموز کانون وکلا⚖ قلب من غصه نخورمولا ما علی است🌱 |میشنوداگرصدایش کنی"هوالسمیع"🤍🕊| |  قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊|خدایا امروز ۲بهمن ۴۰۳ به عظمت و جلالت قسمت میدم که خودت نور ورحمت رو به زندگیم جاری کنی

بیشتر ببینید
چه کارچیپ و ضداجتماعی ظرف رو بزاری تو پله....

هر دو شاغلن من نمیتونم تا ۱۲ شب صبر کنم برم در بزنم تق تق ظرفتونو اوردم صبم زود میرن کلا بودو نبودشون مشخص نیست عصر اش درست کردم ریختم تو ظرفشون بردم نبودن باز موند رو دستم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید