2777
2789
خدا ازشون نگذره من به شوهرم میگم همچین میگی پدرمادرم انگار ناصر الدین شاه قاجاره پدرت ‌ انگار فقطتوپ ...

من مادرشوهرم خوبه

پدرشوهرمه که سیاست داره

فقط و فقط برا شوهر من اینطوره بهش میاد میگه اصلا نرو پیش زنت پیره ۸۷سالشه اما حالم ازش بهم میخوره دوس داره بین منو شوهرم بحث باشه حرف باشه دوری باشه

نمیدونم خدا این حرف رو گناه برام ننویسه عمر خودش رو کرد

۸۷سالشه والا میگم کاش عمرش تموم بشه منم راحت بشم

خدایا تو از دردم خبر داری

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عید فطر بیشتر اوقات وسط زمستون یا تو گرمای تابستونه؛ چجوری میشه رسم داشت که همیشه برید بیرون. اینم از عجایب این سایته🤔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

منم تهرانم تاحالا نشنیده بودم عید فطر برن طبیعت.

شوهرم تا غروب سرکاره مادرم اینا شمالن.من و بچم با کی بریم؟دلم خواست گفتی🤧

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
منم تهرانم تاحالا نشنیده بودم عید فطر برن طبیعت.شوهرم تا غروب سرکاره مادرم اینا شمالن.من و بچم با کی ...

چطوری انقد وزن کم کردی؟

ریزش مو نگرفتی؟

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌

عید فطر بیشتر اوقات وسط زمستون یا تو گرمای تابستونه؛ چجوری میشه رسم داشت که همیشه برید بیرون. اینم ا ...

خب دیگه تحت هر شرایطی که نمیرن بیرون هرچی باشه بلخره اگه هوا خوب بود میرن طبیعت 

ما که هرسال سیزده بدر پدرشوهرم صبح زنگ میزنه دعوامون میندازه ،شوهرم خوشش نمیاد بره به زور میگه بیاید ...

خوب خدا رو شکر پس فقط من تنها نیستم 

ادعای مذهب و دینم دارن ولی اینجوری برینن به اعصاب آدم ده یازده سال که حتی مجبور بودم صبح ساعت پنج ونیم شش برم خونشون نماز عید به جماعت بخونیم

الان صدای دعای قنوت نماز عید فطر میاد موهام سیخ میشه 

انگار فقط اینا زاییدن ننه باباهای ما ((…..))

بچه در هر سنی املاک خصوصی برای اینا حساب میشه چ