2777
2789

من پارتنرم هرچى بهم ميگه دوستت دارم باورم نميشه نميدونم چرا فكر ميكنم داره چرند ميگه . حسم اينو بهم ميگه . 

براتون پيش اومده تا حالا ؟ 

اره یکی از پسرای فامیل

چندسال گفت‌دوست دارم‌ولی من باور نکردم

دفعه‌اخر گفت من ینفرو واسه زندگی میخوام بیا باهام خوب باش

ولی باز باور نکردم محلش ندادم بد باهاش برخورد میکردم.

چند روز پیش ازدواج کرد😂

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرم میگه دوست دارم ..میدونم نداره ..چون تودلم نمیشینه حرفش..وبهم هم ثابت شده که نداره

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

اره شوهرم ک میگ دوست دارم باور نمیکنم انگار😂

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید
خيلى ناراحت كننده هست واقعا

نه مهم نیس برام .چرا که خودم برای خودم معم یاشم نه هیچ احدی 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
آره بنظر منم چرت ميگن 😂😢

خودش هزار تا قسم و آیه میگ ک دوسم داره ولی وقتی ناراحتم میکنه حس میکنم علاقش الکیه

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید
خودش هزار تا قسم و آیه میگ ک دوسم داره ولی وقتی ناراحتم میکنه حس میکنم علاقش الکیه

دقيقا ، اگه آدمو دوست دارن پس چرا ناراحتمون ميكنن . پارتنر منم بدجورى تابحال دلمو شكسته . در حدى كه تو دلم نفرينش كردم ناخواسته 😢😢😢😢😢