2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132159 بازدید | 678 پست
الان میان فحش بارون میکنن تمام نامادری ها رو ..میشناسم نی نی سایت ها رو ان شالله شما کنکور قبول بشی ...

چشم مرسی از محبتت

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
من همش تو اتاقم سرم تو کتابهتا میرم بیرون از اتاق بابام میگه بشین سر درس مشقت 😂 بعد قبولی کنکورم می ...

ایشون درست میگه عزیزم

من خودم دخترم تقریبا همسن شماست سال دیگه کنکور داره

مزدا عاشق دختراشونن 

کنکور داری ولی برو گهگاهی میوه پاک کن ببر پیش بابات بشین با هم بخورین حتی مثلا شونه هاشو ماساژ بده ببوسش فریمن صدقه ی بابات برو به خدا بالاها یه ذره محبت از دخترشون ببینن صد برابر عاشقش میشن ، همینجوریشم عاشقته ولی یکم بیشتر لوس بشی واسش جونشم میده 

الان واقعا سعی کن همیشه باباتو جذب کنی سعی کن بد نگی فقط عملا نشون بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم تلاشمو میکنمولی اگه قبول نشم زندگیم ب فنا رفته کی ی سال میمونههههههسال اولمه هنوز دوازدهمم

به امید خدا قبول میشی گلم🩷

نگاه کن اصلا نا امید نشو حتی اگه امسال قبول نشدی 

کلا بیشتر کنکوری ها سال دوم قبول میشن

من دختر عموم نزدیک ۵۰ سال از مامان باباش کوچیک تر بود، هم به عروسا باید رسیدگی می‌کرد هم داماد؛ تو یه انباری درس میخوند خداروشکر الان سالای آخر دانشجوییشه پزشک میشه؛ سال سوم قبول شد

خیلی سختی کشید

تو هم به امید خدا بهترین رشته قبول میشی 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

فقط درس هاتو خیلی خوب بخون تا یه رشته ی خوب قبول شی بعدم ازدواج و...با پدرت صحبت کن ببین اجازه میده تا وقت کنکور بری خونه ی مادربزرگی کسی درس بخونی بگو سه ماهه زود میگذره ..خدا رو فراموش نکن ان شاءلله یه راه خوب برات باز کنه ..باباتم بنده خدا سختی زیاد کشیده

ایشون درست میگه عزیزممن خودم دخترم تقریبا همسن شماست سال دیگه کنکور دارهمزدا عاشق دختراشونن کنکور دا ...

خداحغظش کنه

اخه ما خیلی باهم صمیمی نبودیم این لوس بودنا خیلی سخته برام 😥😥🥺🥺🥺 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
فقط درس هاتو خیلی خوب بخون تا یه رشته ی خوب قبول شی بعدم ازدواج و...با پدرت صحبت کن ببین اجازه میده ...

حرف زدم میگه خونه خودمون بیشتر درس میخونی

خبر از هیچی نداره

1 ما مونده ب کنکور اردیبهشت

تیر شرکت نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
به امید خدا قبول میشی گلم🩷نگاه کن اصلا نا امید نشو حتی اگه امسال قبول نشدی کلا بیشتر کنکوری ها سال ...

فداتشم مرسی که همراهی کردی کلی انگیزه دادی بهم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
گوشیمو وقتی بابام خونه نیست ازم میگیرهخیلی زرنگ تر ازاین حرفاست

وا مگه بچه دبستانی هستی که وقتی بابات نیس گوشی رو ازت می گیره  عزیزم از بچگی زهر چشم ازت گرفته ازش ترس داری یه روز با بابات بیرون برو همه چیزو واسش تعریف کن 

عزیزم کنکورفرهنگیان حتما میاری بزن و برو با عشقت زندگیتون رو شروع کنید

وای خدا از دهنت بشنوه 💗💗💗💗 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
گفت پاشو برو به بابت اینا شام بده مگه من کلفتممن هیچی نگفتم رفتم شام خوردیم بابام کلی سرش داد زد که ...

عزیزم همه زن و شوهرا از این حرفا تو دعوا میزنن

فکر کردی اون زن زندگیشو ول میکنه میره؟

نه

معلومه که نه

باید یجوری به توافق برسید و حد خودشو بفهمه و داداشتو پر نکنه علیهت

توهم دیگه ساکت نباش هرکاری کرد به بابات بگو تا حالیش کنه اونم متوجه میشه در خطره خودشو جمع میکنه..

منم چند ماهه مادرم فوت شده فکر نامادری برام مثل جهنمه😔

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید
چطور اون هرطور دلش میخواد رفتار میکنه هرچی از دهنش درمیاد میگه اونوقت من حق ندارم ناراحت بشم ؟؟ هر ر ...

از نامادریت ناراحتی سر خودش خالی کن

چه ربطی به داداشت داره؟؟

زورت نمیرسه بهش؟؟

فداتشم مرسی که همراهی کردی کلی انگیزه دادی بهم

قربونت گلم🩷🌸

مطمئن باش قبول میشی به امید خدا

فقط تلاشت رو بکن و بسپر به خدا

سنگم از آسمون بباره، خونه بابات خونه بابات باقی می مونه اصلا اجازه نده جات رو خراب کنه

کنکورم قبول بشی دوران خوب شروع میشه

چشم کسی که نمی تونه نگاهت کنه کور بشه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
وا مگه بچه دبستانی هستی که وقتی بابات نیس گوشی رو ازت می گیره عزیزم از بچگی زهر چشم ازت گرفته ازش ت ...

میگیره 

ی دفعه بهش ندادم یکی زد گوشم گفت حتما چیزی مخفی داری کلی حرف زد دادم بهش

با رلمم حرف میزنم پاک میکنم روی گوشم هیچی ندارم روی لپتاپ کار میکنم ک خبر نداره چی توشه البته اینام پاک میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
وای وسط گریه خندم گرفت 😂مرسی اجی

قربونت برم

منم خواهرم همسن توعه

ماهم مادرمون فوت شده ولی تو ماشاالله صبور و عاقلی خواهر من یک سلیطه ایه ک نگو

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید
از نامادریت ناراحتی سر خودش خالی کنچه ربطی به داداشت داره؟؟زورت نمیرسه بهش؟؟

خود داداشم کم اذیتم نمیکنه

میاد میشینه بالا سرم تو اتاق هی سر و صدا میکنه وسایلمو بهم میریزه

زورت نمیرسه خیلی کلمه تحقیر امیزیه !! منم میتونم مثل خودش بد دهن باشم ولی نمیتونم ذاتم اینطور نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید