2777
2789
عنوان

به خودت نرسیدن شده ی ارزش

1548 بازدید | 91 پست

چرا واقعا؟ارایش نکردن ،به خودت نرسیدن شده ارزش؟

در عوضش ارایش کردن و ب خودت اهمیت دادن شده کاراحمقانه؟ چرا دقیقا؟

اینکه ی ادم برای خودش ارزش قائل باشه صبح ب صبح حموم بره خوش بو باشه ،اراسته باشه لباس خوب بپوشه ،ارایش کنه رو میگن پیک می،طرف دنبال اینه ک جلب توجه کنه 

بعد ادمی ک ارایش بلد نیس افتخار میکنه ک بلد نیس

ارایش کردن یا نکردن ب خود شخص مربوطه یکی هست اوکی نیست باهاش انجامم نمیده ب خودش مربوطه ولی اینکه بیاد بقیه رو بخاطر اینکه ب خودشون اهمیت میدن مسخره کنه احمقانس

کسی ک ارایش بلده درواقع بنظر من هنرمنده چون ارایش کردن یک هنره

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

ارایش نکردن، به خود نرسیدن نیس دخترجان

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

اصلا کاری به اینا ندارم

ولی خانوما خواهشا آب کمتر مصرف کنین 

اگه از خونه بیرون نمیرین یه روز در میون دوش بگیرید

آب نیست

آب شهر ما رو قطع کردن

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارایش نکردن، به خود نرسیدن نیس دخترجان

عزیزم متن منو خوب متوجه نشدی 

میگم کسی ک ارایش میکنه ب خودش اهمیت میده کسیم ک نمیکنه لابد حال نمیکنه بااین موضوع ،درست نیس کسی ک ارایش میکنه رو بگیم دنبال جلب توجه عه

دوش هر روز هم تو این کم آبی اسراف آبه و رماتیسم و ...میاره .پاکیزه باشید اما افراط نه . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وااصلا مگه کسی هست که آرایش نکنه؟من این چیزایی که میگی رو راجب کسایی شنیدم که عمل زیبایی انجام میدن ...

والا ک من دیدم 

طرف مثلا میاد با ی حالت بدی میگ عه خوشبحالت بلدی ارایش کنیا من اصلااااااا بلد نیستمممم ،یا مثلا خوب اسم لوازم ارایشیا بلدی

دوش هر روز هم تو این کم آبی اسراف آبه و رماتیسم و ...میاره .پاکیزه باشید اما افراط نه .

تکلیف اونایی ک بعد چندساعت موهاشون چرب میشه چیه