2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132429 بازدید | 679 پست

هرجور شده تمرکزت هم کاملا روی درست باشه

سعی کن رشته خوبی قبول بشی

اینطوری ناخودآگاه حمایت پدرتم بیشتر جذب میکنی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

من زن بابا هستم از ۵ سالگی تا الان ک ۱۵ ساله مامانشم..دوسش دارم خیلی ..

لطفاً همه زن بالاها بد نبینین

شب بخیر همگی 

من با این جمله زندگی میکنم  زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب شما به دل نگیر کارش درست نبوده ولی تو فشار هست ایشالا درست رو بخون شاغل شو بعد ازدواج کنی خوشبخت ...

اگه تا اون موقع زنده باشم........... 

انقد ذهنم درگیره دارم فکر میکنم شاید چند سال پشت کنکور بمونم

خودکشی میخواستم بکنم ی دفعه رلم نذاشت

اون حواسش خیلی بهم هست سنشم کم نیست 27 سالشه خیلی پخته اس 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
من همش تو اتاقم سرم تو کتابهتا میرم بیرون از اتاق بابام میگه بشین سر درس مشقت 😂 بعد قبولی کنکورم می ...

به امید خدا

رفتار پدرت شبیه پدر منه اسی تقریبا 

مطمئن باش کنکور به امید خدا قبول بشی ناخودآگاه هم بهش نزدیک تر میشی

هم حمایتش رو بیشتر میگیری

هم اون شیطان بیشتر میسوزه 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

شما ببخش که باباهه اول دختر داشته بعد زن دوم گرفته😑

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید
من زن بابا هستم از ۵ سالگی تا الان ک ۱۵ ساله مامانشم..دوسش دارم خیلی ..لطفاً همه زن بالاها بد نبینین ...

عزیزم افرین بهتتتتتتت

خوشبحال اون بچه

من نگفتم همه بدن 💔 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

وا 

اون اومده مزاحم این شده 

زندگی اول برا یچه هاس

خدایا این چه حرفیه

شما ببخش که باباهه اول دختر داشته بعد زن دوم گرفته😑

وای وسط گریه خندم گرفت 😂مرسی اجی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
به امید خدارفتار پدرت شبیه پدر منه اسی تقریبا مطمئن باش کنکور به امید خدا قبول بشی ناخودآگاه هم بهش ...

انشالله 

برام دعا کن 😥💗 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
ولی میگه طلاق عاطفی گرفتن خوب نیستن

اره اونا خیلی وقته طلاق عاطفی گرفتن

واضح معلومه 

جا خوابشونم از روز اول جدا بود یکی تو پذیرایی یکی تو اتاق 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
عزیزم افرین بهتتتتتتتخوشبحال اون بچهمن نگفتم همه بدن 💔

الان میان فحش بارون میکنن تمام نامادری ها رو ..میشناسم نی نی سایت ها رو 

ان شالله شما کنکور قبول بشی 

و ب عشق ت برسی 

تحمل کن 

بهش محبت کن شاید دلش رحم اومد 

داداششت دوس بدار 

همه کاری ک می‌کنی بگو خدا فقط برای رضایت تو میکنم تمام 

من با این جمله زندگی میکنم  زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️

یه بهر فیلم بگیر ازش نشون بابات بده بگو ده سال وضع همینه حرفی نزدم ولی این چند ماه برام مهمه ببین چی ...

گوشیمو وقتی بابام خونه نیست ازم میگیره

خیلی زرنگ تر ازاین حرفاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید