2777
2789
عنوان

همکار دهه هشتادی بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 142 پست
صاحب کار من نیستماما نیامدیم سرکار خوش بگذرانیم، حقوق میگیریم باید حلال باشهنباید اینقدر زیاده روی ک ...

مشخصه مقصری 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خودم دهه هشتادیم متاسفانه آماره اخراج این دهه به شدت بالاستمسئولیت پذیری کمتری داریم نسبت به نسل ...

احسنت به شما

ان شاءالله خدا هم در عوض برکت به کارتون میده

خودت هم همچین با ادب صحبت نمیکنی

لطفا خودتان بزارید جای من

معلوم نیست چند سالشه، ولی مشخصه اگر این شخص یک روز شاغل بشه بگو بخند و مزاحمت برای مردم بهش می چسبه

و اگر کسی غیر این باشه مقصره

عزیزم اگه اون کارشو انجام نده شما مجبوری انجام بدی؟

اگه آره که خب حق نداری 

ولی اکه نه بهتره شما دخالت نکنی 

بلند خندیدن هم واقعا مسئله ایی نیست که بشه راه حلی داد براش

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

گمشو از تاپیکم برو بیرون بی خانواده

چرا فوش میدی

بی خانواده تویی

چون اگه خانواده داشتی

اسم خانواده کسیو نمی اوردی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

😐😐😐😐از کجا فهمیدی بی خانواده اس

کافر همه را به کیش خود پندارد

لطفا خودتان بزارید جای منمعلوم نیست چند سالشه، ولی مشخصه اگر این شخص یک روز شاغل بشه بگو بخند و مزاح ...

میتونی آروم جواب بدی بدون فحش و توهین

معلومه خیلی کم طاقت و بی حوصله ای

و این باعث شده به همه چیز حساس بشی

دقیقا دوبرابر من سن داری

تاپیک هات دیدم 

لول پایینی داری

رو خودت کار کن ببین بعد یه عمر چرا کسی سمتت نیومد