2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132318 بازدید | 679 پست
اسیی ای کاش همشهریمون بودیی میاوردمتت خونه ی خودمم باهم درس بخونیمم❤️❤️❤️❤️من روزای خوبتووو می بینمم ...

فداتشم عزیزدلممممممم 🌹🌹🌹💓💓💓💓💓 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

عزیزم نامادری مادرنمیشه ناپدری پدرنمیشه خودم ۳تابچه دارم ازدواج اولم دوباره ازدواج کردم روزاول بچهام قبول کرد یک سال خوب بود دگه کم کم شروع کرد به کتک زدن بچهام دیدم راهی غیرازجدای نیست درخواست دادم توافقی هیچی نخواستم ۲۰روزپیش خدارشکر طلاقم تمام شد می‌دونم چه عذابی میکشی  یه لقمه غذا راضی نبودبچهام بخورن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به حق این ماه مبارک هرچی دوس داری قبول شی 

بچه ها واسه منم دعا کنید اون رشته ای که میخوام قبول شم اسمم فاطمه اس التماس دعا

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بیشتر ببینید
خیلییی سختهنمیتونی بری کتابخونه عمومی؟

بابام نمیذاره

خیال میکنه ارومم چون ظاهرا همیشه اروم بودم اصلا حوصله بحث ندارم برم بگم اروم نیستم دلم خونه

تا اینو ثابت کنم روز کنکور رسیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
فداتشم عزیزدلممممممم 🌹🌹🌹💓💓💓💓💓

قربونت برم 

تحمل کن دیگه آخراشه یکی دو سال دیگه میری دانشگاه 

محل سگمم به این زنیکه نمیدی 

می دونم چقدر درد داره ولی میگذرهه....

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

بابا تو  فقطططط به سمت خودت جذب بکن تا این تیکه 💩 رو از زندگیتون حذف کنی و یا حداقل سمت تو باشه؛ متاسفانه از ناتنی هم زیاد خواهر برادر درنمیاد ، تو خانوادم ناتنی چنتا داریم اینطورین هیچ وقت جور نشدن.

فقط پدرت رو به خودت نزدیک کن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
عزیزم نامادری مادرنمیشه ناپدری پدرنمیشه خودم ۳تابچه دارم ازدواج اولم دوباره ازدواج کردم روزاول بچهام ...

عزیزممممممممممم 😥😥💔💔💔 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

مگه اون زن نمیدونست مردی که باهاش ازدواج می‌کنه یه بچه داره؟؟ دندش نرم قبول نمی‌کرد 

دختر تو این سن خیلی درک کردن میخواد من خودم دخترم ۱۷ سالشه و اتفاقا پسر ده ساله دارم 

حواسم هست دخترم ناراحت نشه و ذاتا پسر تو این جامعه همیشه حق داده شده بهش و به نظرم بهتره تو موارد مساوی بیشتر طرف دختر گرفته بشه تو این البته 

اون مادر اگه با این بچه خوب بود قطعا ایشونم با برادرش خیلی بهتر رفتار میکرد اون سر این خالی میکنه ایشونم سر برادرش البته نمیگم کارش درسته ولی میگم تو اون شرایط طبیعیه 

بابا تو فقطططط به سمت خودت جذب بکن تا این تیکه 💩 رو از زندگیتون حذف کنی و یا حداقل سمت تو باشه؛ مت ...

چطور جذب کنم من حتی روم نمیشه تو چشماش نگا کنم حرف بزنم خیلی جاذبه داره ی جوری میترسم ازش ن فقط من فامیلامونم میترسن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
به حق این ماه مبارک هرچی دوس داری قبول شی بچه ها واسه منم دعا کنید اون رشته ای که میخوام قبول شم اسم ...

فداتشم عزیزمممم 🌹🌹🌹 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
مگه اون زن نمیدونست مردی که باهاش ازدواج می‌کنه یه بچه داره؟؟ دندش نرم قبول نمی‌کرد دختر تو این سن خ ...

دقیقاااااااااااا همینننن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
چطور جذب کنم من حتی روم نمیشه تو چشماش نگا کنم حرف بزنم خیلی جاذبه داره ی جوری میترسم ازش ن فقط من ف ...

نگاه کن اسی

تو فقط پدرت رو داری از نظر رابطه خونی

همینجوری سمتش باش باهاش صحبت کن؛ کم کم به مرور زمان بهش نزدیک میشی

هرچقدر از پدرت دور تر بشی، این زنیکه بیشتر براش خوبه

حتی اگر هم ازدواج کنی؛ بازم خونه پدری خیلی مهمه خیلی

سعی کن حمایت پدرت رو داشته باشی

براش چایی بیار، غذا ببر یا حتی میوه ببر باهم بخورین؛ هرجور شده بهش نزدیک باش

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
سعی کن کنکور حتما قبول بشی اگر نشی این حمایت پدرت که جلوی زنش وایساده به فنا میره خودتم ضایع میشی . ...

دارم تلاشمو میکنم

ولی اگه قبول نشم زندگیم ب فنا رفته 

کی ی سال میمونهههههه

سال اولمه هنوز دوازدهمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
ممنونم عزیزمخدمات جز غذا هیچ کاری نکرده برام همه زحمتای منو مادربزرگ بدبختم کشید بزرگم کرد بچگی زیاد ...

خوب شما به دل نگیر کارش درست نبوده ولی تو فشار هست 

ایشالا درست رو بخون شاغل شو بعد ازدواج کنی خوشبخت بشی 

نگاه کن اسیتو فقط پدرت رو داری از نظر رابطه خونیهمینجوری سمتش باش باهاش صحبت کن؛ کم کم به مرور زمان ...

من همش تو اتاقم سرم تو کتابه

تا میرم بیرون از اتاق بابام میگه بشین سر درس مشقت 😂 

بعد قبولی کنکورم میشه بهش نزدیک شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید