2777
2789
عنوان

از شوهرم دلگیرم

145 بازدید | 4 پست

من چندساله که ازدواج کردم و تو این مدت چون شوهرم مشغول به تحصیل بود برای آسایش و آرامش مون رفتم سرکار و استخدام شدم،تو این چندسال همه خرج خونه رو من میدادم و شوهرم فقط درسش رو میخوند، خانواده شوهرم هم فقیرن و چیزی ندارن که کمک کنن،تو این وضعیت شوهرم میگه برای مادرم و خواهرم سوغاتی بخر، راستش بحث پول نیست ازین که شوهرم روش میشه از من بخاد برای مادرش چیزی بخرم خیلی ناراحت شدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی هنوزم شوهرت داره درس میخونه ..ببخشیدا شوهرای ماهم درس میخوندن ..خوب مگه هر روز درس ..نمیشده بره سرکار نیمه وقت ..شما با این شرایط چطور راضی شدی و بله رو گفتی ..خانواده شم میگی وضع مالی خوبی نداشتن ..لابد از اول خبر داشتی ..شما از اول خودت باعث شدی شوهرت اینجوری بشه با پول دادنات و....مرد وظیفه ش همینه اشتباه کردی رفتی سر کار چشمش به توء ..الانم یمدت نرو سر کار مرخصی بگیر بگو استعفا دادم تا به خودش بیاد