2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یکیش چهل سال داره اون یکی سی ساله است

پس کمکتون میکنن شما محبت کنید قطعا محبت دریافت میکنید بلاخره خیلی سخته جای مادرت رو یک شخص دیگه پر کنه باید باهاشون با نرمی رفتار کنید😅

شوهرم گ نی ببرتمون خانوادمم ابی ازشون گرم نمیشه خودم بجهام بریمم میترسم شلوغی رو

هعی بچهات گناه دارن ولی اگه دست تنها برات سخته صبر کن همسرت بیاد ی روز به جای امروز برید بیرون

اگر بچه های قدر دانی هستن عیب نداره براشون کاری انجام بدی نه مثل پسرای همسر من که نمک نشناس بودن

معذر ت  میخوام که با این ادبیات حرف میزنم بی صفت ترین آدمهای روی زمین هستند فقط به فکر خالی کردن جیب پدرشون هستند خدا روشکر خونه و زندگیم رو ازشون جدا  کردم دختر سی سالش طلاق گرفته اومده بود نشسته بود وسط خونه و زندگی من که اینجا خونه مامانمه من هم خونه و زندگیم رو جدا کردم 

پس کمکتون میکنن شما محبت کنید قطعا محبت دریافت میکنید بلاخره خیلی سخته جای مادرت رو یک شخص دیگه پر ک ...

کاش قدرشناس بودن  نه روی اعصاب  هرچی محبت کنی بازهم زهرشون  رو بهت می ریزن 

پس کمکتون میکنن شما محبت کنید قطعا محبت دریافت میکنید بلاخره خیلی سخته جای مادرت رو یک شخص دیگه پر ک ...

عزیزم اصلا این جوری نیست که پاسخ هر محبتی با محبت داده بشه چون یه سری قدر نشناس هستن

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم