2777
2789
عنوان

دندونای پسرم هشت تاش عصب کشی میخاد

348 بازدید | 41 پست

دوتارو عصب کشی کردنو قراره روکش بزارن دوتاشم قراره چند روز دیگه عصب کشی کنن و روکش بزارن بقیش سطحیه 

ولی وای وای از دندونای جلوییش پدرمو دراوردن میخنده یجوری میشم دوتاش تا نصفه شکسته دوتاشم تا لثه پوسیده شده اونارو بکشیم نمیشه؟؟؟وقت نشد از دکتر بپرسم واسه اوتاهم روکش میزارن؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چندسالشه که دندوناش اینطورین

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!

دندون شیری رو بهتر نبود صبر میکردی بیفته یا میکشیدی؟

اینجوری ضرر نداره براش اینهمه عصب کشی؟

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
چرا انقدر بی دقتی کردین در مواظبت از دندوناش؟این عقیده که چون دندان ها شیری هستن مسواک نکنه عیبی دار ...

هیچ ربطی نداره بچه یک ساله من با مراقب های فراوان دندون جلویش پوسیده  

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪