2777
2789
عنوان

دندونای پسرم هشت تاش عصب کشی میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الکی داری هزینه میکنی.روکش واسه چیته؟؟ معلومه اون دکتره قشنگ تیغ زنهعصب کشی دندون شیری مثل مال ماها ...

اره دقیقا 

اون ماده سفید که بعد عصب کشی گذاشتن رو دندون اون میریزه؟؟؟؟

اره دقیقا دکتر گفته اون ماده سفید که رو دندونشه روکش نزارین میفته😟😟

والا من خودم ۳۰ سالمه ۶ساله دندون پر کردم بدون روکش این که بچه است تا دو سه سال دیگه که این دندون باید بیوفته ....ببین روکش نکن براش هم خیلی گرونه هم نیاز نیست موقعی که میخواد بیوفته...عکس گرفتی ؟بردی کلینیک کودکان؟

خدا لعنت کنه این دندون پزشکارو به خاطر پول هر کاری میکنن ....برو یه عکس کامل ازش بگیر ببین همه دراوم ...

الکی ببخشید مگه اون ماده سفیده گچه؟؟؟منم داذم دیگه سالها گذاشتم چرا واس من نمیریزه؟

اره دقیقا اون ماده سفید که بعد عصب کشی گذاشتن رو دندون اون میریزه؟؟؟؟

نه چرا باید بریزه؟؟ وقتی دندونش میفته اون ماده هم میفته میره

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
الکی ببخشید مگه اون ماده سفیده گچه؟؟؟منم داذم دیگه سالها گذاشتم چرا واس من نمیریزه؟

نه بابا گچ کجا بود ....اگه دندوناش درد نمیکنه همینطور ولشون کن خودشون می‌افتن مگه اینکه عفونت کنن یا دردش کنن

فقط اونا که درد میکنن رو بکش بقیه رو همینطور بزار خودشون می افتن ...چرا اذیتش میکنی اکثر بچه ها دندو ...

باشه ممنونم اخه ۸تارو بخاییم روکش کنیم با ۴تا دندون جلویی خیلی زیاد مبشه