2777
2789
عنوان

ازبچه دخترخاله ام بدم میاد انقدربی تربیته چهارسالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست
ادب و تربیت سن و سال نداره

یاشه😒

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا یهو آخه این رو گفت بچه چهارساله خیلی کوچیکه به دل نگیر اما زیاد باهاش گرم گرفتی که به اسم کوچیک ...

خیلی ناراحت شدم 😔می دونی چیه اگه به مامانم یا یکی دیگه این حرف رومی زد بهش می توپیدن ولی به من فحش داد چیزی بهش نگفتن 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
چرا یهو آخه این رو گفت بچه چهارساله خیلی کوچیکه به دل نگیر اما زیاد باهاش گرم گرفتی که به اسم کوچیک ...

اره  

خیلی هم لوس هستش 

یه لحظه ازش بدم اومد

نه عزیزم اصلا بچه رو نباید جلو دیگران تربیت کرد ولی امیدوارم که تو خلوت بهش تذکر داده باشن

بچه هه خیلی بی تربیته 

اخه با اولش نیست حرف زشت می زنه 

مادرش اینا هم هیچی بهش نمی گن

کامنت من که شوخی بود ، اما اینکه شما بخواید به مادرش یه هشدار بدید دلیلی بر بی‌تربیتی شما نمیشه

مثلا به مادرش چی بگم

بچست فقط اگر میخوای چرت و پرت نگه سلام خوبی عزیزم تمام... زیاد گرم نگیر روش باز سه چیزی هم گفت انگار ...

اره درسته تقصیر منه زیادی باهاش گرم گرفتم چسش انداختم 

دیگه تحویلش نمی گیرم زیاد