2777
2789

خونه خاله ام هستیم داشتیم تخمه ومیوه می خوردیم یه هویی برگشت به من گفت سونیا وحشی 

انقدر ناراحت شدم وبدم اومد 

مادرش و خاله ام که می شه مادربزرگش بهش نگفتن چرا به سونیا یعنی به من فحش دادی دعواش نکردن 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

سونیا خانوم

اون بچه فقط ۴ سالشه

لازم نیست انقد حس بد بهش داشته باشی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا ۴ سالشع فقطططط

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بیشتر ببینید

اگر بزرگتراشون تربیت داشتن بچه این نمیشد که

بچه ۴ ساله از یکی شنیده که گفته

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

به فرض اینکه بهش تذکر هم میدادن اون چی میفهمیدم اخه

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بیشتر ببینید
سونیا خانوماون بچه فقط ۴ سالشهلازم نیست انقد حس بد بهش داشته باشی

خیلی ناراحت شدم اخه من خیلی دوستش دارم ولی همش بی احترامی می کنه مثلا ماخونشون مهمون هستیم

همونجا با صدای بلند و با اخم میگفتی مامانت یادت نداده که با بزرگترت درست صحبت کنی

اخه زشته مادرش زنه خوبیه نمی خوام ناراحتشون کنم

میگفتی خاله جان قلاده ...(اسم بچهه) رو بیارین مثل اینکه لازمه

😂😂

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡