2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گوشای بچمو مسخره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 49285 بازدید | 479 پست
تو هم همونجا به گوشاش نگاه مبکردی مبگفتی.. ای بابا هی میگفتم گوشاش شبیه گوشای کیه.. نگو به عمه ش ...

ینی خودش بشینه به بچش بخنده؟؟؟باید بگه چرت نگو ن ک تایید کنه

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

وقتی خودتو مسخره کرد سر تا پاشو گوه میگرفتی تا بچه اتو مسخره نکنه ، وقتی از خودت دفاع نکنی همین میشه ...

قبل اینکه می‌خواستیم بریم خونشون خودمو حاظر کرده بودم جوابشو بوم چون با شناختی که ازش دارم مطمعن بودم یه چیزی میگه ولی وقتی اونجوری گفت چشام به قیافه ی مظلوم پسرم خورد بغضم گرفت هیچی نگفتم فقط سعی کردم گریه ام نیاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ینی خودش بشینه به بچش بخنده؟؟؟باید بگه چرت نگو ن ک تایید کنه

من گفتم به بچش بخنده. کجای حرف من منظورم این بود که به بچه خودش بخنده 😒😒😒گفتم به عمه ش نگاه کنه و بحنده. اون وقت اون نکیت میفهمه نبابد زر مفت بزنه. به نظر سرکار خانوم یاید چی کار میکردن دقیقااات؟ 

قبل اینکه می‌خواستیم بریم خونشون خودمو حاظر کرده بودم جوابشو بوم چون با شناختی که ازش دارم مطمعن بود ...

عزیزم شما خیلی مظلومی

کاش من خواهری چیزیت میبودم خواهرشوهرتو بعدش لا برانکارد جمع میکردی

وقتی‌ شما که مادرشی نمیگی از بقیه توقع نداشته باش

آخه نمیتونم بخدا اصلا برا همینه انقد از خودم بدم میاد دلم میخواد بمیرم که نمیتونم از این طفل معصوم طرفداری کنم نذارم هرچی از دهنشون در بیاد بگن بهش

عزیزززززم😍خدانگهدارش باشه این که چیزی نیست بزار زر بزنه بی شخصیت

شوهرمم میگه چیزی نیست ولی بخدا از وقتی دنیا اومده هیلی براش ناراحتم گناه داره بزرگم بشه دوستاش مسخره اش میکنن