2777
2789
عنوان

ما فقط یه روز رفتیم خونه عمم بودیم به والله

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 48 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به من پول دستی هم بدن خونه ی فامیل نمیرم.

شده توی شهرشون هتل، سوییت یا اپارتمان چندشب اجاره کنم ولی حتی روحشونم خبردار نمیکنم توی شهرشونم.

فامیل و خاله عمه عمو دایی ....همه دروغن.

به ظاهر و برخورد لحظه ای و تعارف هیچکس اعتمادنکن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
احتمالا شهرشون یه جای تفریحی یا زیارتیه هر کسی میخاد بره اونجا میره از خونه اینا استفاده میکنه و مهم ...

سرعین هستن ولی کلا از مهمون خوششون نمیاد

من نوکر امام حسینم 🏴🏴🏴لبیک یا حسین🏴

شما که این اخلاقشان رو میدونستین باز چرا رفتین خونشون 

بنده خداها این همه خرج کردین لیاقت نداشتن 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
چه بی ادب شام مهمون شما بودن تیکه هم انداخته این عروس چه کاره خونه عمت بوده که تو پ پر لوده به اون ر ...

گستاخه مثلا میخواسته اعلام وجود کنه چای شیرین بازی دربیاره جلوی خانواده شوهرش 

خب عزیزم اینا به بهونه آبگرم براشون مهمون میاد و میمونه و دوست ندارن اگه دعوت کردن و خودشون خواستن خونشون بمونید درسته شما هزینه کردین ولی شاید اون شخص دوست نداشته باشه کسی خونش بمونه و مهمونش کنه کلا آدمایی که خونشون جای خوش آب و هواست این مشکلو دارن که احساس میکنن از خونه زندگیشون بعنوان هتل استفاده میشه

برید هتل منت جیبتونو بکشید بنظرم هم برا شما هک برا اونا بهتره❤️

شما که این اخلاقشان رو میدونستین باز چرا رفتین خونشون بنده خداها این همه خرج کردین لیاقت نداشتن

گفتیم همه چی میخریم عیدی هم میدیم حتما خیلی خوشحال میشن که بهشون کمک کردیم چون وضع مالی خوبی ندارن

گفتیم همه چی میخریم عیدی هم میدیم حتما خیلی خوشحال میشن که بهشون کمک کردیم چون وضع مالی خوبی ندارن

دیگه نرید خونشون حتی عید دیدنی 

خب عزیزم اینا به بهونه آبگرم براشون مهمون میاد و میمونه و دوست ندارن اگه دعوت کردن و خودشون خواستن خ ...

درسته ولی ما دوهفته هتل گرفته بودیم و فقط یک شب می‌خواستیم خونه خالم باشیم ولی بازم تصمیم اشتباه گرفتیم

خب عزیزم اینا به بهونه آبگرم براشون مهمون میاد و میمونه و دوست ندارن اگه دعوت کردن و خودشون خواستن خ ...

دقیقا 

احتمالا اینقدر مهمون رفته خونشون و مونده که با خرج و بی خرج خسته شدن 

درسته ولی ما دوهفته هتل گرفته بودیم و فقط یک شب می‌خواستیم خونه خالم باشیم ولی بازم تصمیم اشتباه گرف ...

اول گفتی آخه عمه پس چرا حالا میگی خاله

درسته ولی ما دوهفته هتل گرفته بودیم و فقط یک شب می‌خواستیم خونه خالم باشیم ولی بازم تصمیم اشتباه گرف ...

حالا خونه ی عمت یا خالت؟ 

بهرحال من جا شما بودم همون لحظه جم میکردم بعدم میرفتم آشپزخونه هر چی خریدم برمیداشتم میگفتم خودم ک بی ارزشم سوغاتیامم بی ارزشن و قطع ارتباط برا همیشه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

خوب اگر هتل داشتید بعد شام میرفتید هتل دیگه 

اونام اینقدر دوست و اشنا و فامیل میرن خسته شدن

ناهار یا شام دعوت کردن میرفتین بعد بر می گشتین 

مگه مهمانداری فقط گوشت و ... هست 

که هر کی خرید  حق خودش بدونه باید خونشون بمونه 

اونم هر مسافری که همه توقع دارن