2777
2789
عنوان

امشب پایتخت چه خوب بود😍😇

| مشاهده متن کامل بحث + 4745 بازدید | 131 پست
بنظرم بهترین تغییر مرگ پنجعلی بود .حالم بد میشد از قیافه ش اینهمه اونجا بود نتونست لهجه مازندرانی رو ...

منم یذره اون گریمش حرصمو در می‌آورد ولی عادت کرده بودیم 

بهبود هم از اول نباید می‌میکشتنش 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه ها چطور به کوفت و زهرمار دسترسی دارن؟

الان ب همچی دسترسی دارن پارسال تومدرسه پسرم مشرو ب پیداکردن از کلاس چهارمی ها

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
حالت خوب نیست برو دوزشو بیشتر کن

تو که حالت خوبه بسه من کلا با استارتر بودم تو پریدی وسط و چرت گفتی اینجا اصلا نمیشه حرف زد امثال تو آمادن ک خودشونو بندازن وسط و فضولی کنن

الان ب همچی دسترسی دارن پارسال تومدرسه پسرم مشرو ب پیداکردن از کلاس چهارمی ها

وقتی خانواده‌ها خودشون مصرف میکنن و جلودست بچه میزارن دیگه نمیتونن به عملکرد تلویزیون ایراد بگیرن

دقیقا. زوج فهیمه و رحمت خیلی جذاب بود . با اون فیلم نامه ضعیف سندروم دست بیقرار بهبود 🤐🤐

اره من خودم خیلی ناراحت شدم از بهم خوردن ازدواجشون😂🤧

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
وقتی خانواده‌ها خودشون مصرف میکنن و جلودست بچه میزارن دیگه نمیتونن به عملکرد تلویزیون ایراد بگیرن

اره دیگه ولی بچه ها کنجکاو میشن پسرم گیرداد خروسا چشونه گفتم خسته ن🤣

منم یذره اون گریمش حرصمو در می‌آورد ولی عادت کرده بودیم بهبود هم از اول نباید می‌میکشتنش

بهبودک قهرکردباتلویزون نیامد گلم براهمین مجبکرشدن کشتنش

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید
تو که حالت خوبه بسه من کلا با استارتر بودم تو پریدی وسط و چرت گفتی اینجا اصلا نمیشه حرف زد امثال تو ...

میگم حالت خوب نیس میگی نه

اینجا تاپیک عمومی ب

مودب باش چرت چیه

خودمم ننداختم وسط جملت غیر منطقی بود خواستم دارو هاتو یاداوری کنم 

بیاثواب کن