2777
2789
عنوان

شما باشین دوباره میگین

143 بازدید | 10 پست

بشون باتون بیان

شوهرم ب بابام گفت سیزده بدر دوست داشتین میام دنبالتون باهم بریم

بابام گفت فکرر نکنم حوصله داشته باشم

مامانم گفت بریم خوب

بابام گفت کجا میری چ سیزده بدر ی(کلا افسرده س )

دلم برای مامانم میسوزه دوست داره بیاد

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مامانتو ببر

ی تعارفم ب بابات بکن گفت ن دیگ اصرار نکن یهو میبریش گند میزنه ب تفریحتون

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

آره دوباره میگم و اگه پدرت مخالفت کرد فقط مامانتون رو ببرین

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
شکن نکن ب زورم ک‌شده بابامو میکشونم بیرون بخاطرمامانماتفاقا پدرشوهرمم اهل مسافرت نیسب زور کشوندیمشبا ...

بداخلاق و عبوسه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا