2777
2789
عنوان

امشب پایتخت چه خوب بود😍😇

| مشاهده متن کامل بحث + 4778 بازدید | 131 پست
طفلیارو به چه روزی انداختن بخاطر فیلم دلم سوخت گناه دارن زبون بسته ها...اخر حیوون آزاریه خیلیا خوششو ...

💔💔

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فصل شیش اون بنده خدارو زنده کردن ایتا ازدواجشون بهم بخوره بعد دوباره مرد 🤦🏻‍♀️😂بنظرم بزرگترین اشت ...

بنظرم بهترین تغییر مرگ پنجعلی بود .حالم بد میشد از قیافه ش اینهمه اونجا بود نتونست لهجه مازندرانی رو یاد بگیره چرت و پرت می‌گفت.

و نقش بهبود و خیلی دوست داشتم کاش نمیمرد باز خخخ

من احساس میکنم قسمت ها که میره جلوتر داره چاق میشه هی قیافشم تو چشممون جا داره میوفته

نه بابا لاغرشده دیگه اصلا از اون زن ساده و خانه دار و بساز تغییر کرده ب ی زن مثلا امروزی و باکلاس اصلا ب دلم ننشست این فصل😅

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

منم بدم اومد نقی میخندید ب خروسا اصلا بداموزی داشت حس میکنم بعد بچه ها یادمیگیرن و کوفت و زهرمار میدن ب  خروسا 😐😐

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید