2777
2789
عنوان

چرا خدا کمک نمیکنه

180 بازدید | 23 پست

خدا مگ نمیگه از رگ گردن نزدیک تر و از مادر دلسوز تره؟چرا پس وقتی یکی از بنده هاش عذاب میبنه کمک نمیکنه؟چرا یا ی زندگی خب یهش نمیده ؟چرا نمی کشتش تا اروم بگیره انقدر زجر کش نشه..

اخه دیگ تا چه حد التماس کنم؟تا چه حد..حداقل یه راهی هم جلومون باشه ..اونم نیس

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشکلت چیه دوستم

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
بیمار داریم تو خونهمشکل تشنج های پی در پی

همین ؟

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

سوال منم هست ؟؟؟

بعد دقیقا بزرگی و عظمتش رو تو آفریده هاش مثل خودمون گربه ها و ماهیها و درخت‌ها و دریا و ....

تو همه چی میبینیم و میگیم سبحان الله خدایی تویی خالق بزرگ 

ولی راه حل مشکل ما که برای خدا واقعا موضوع راحت و پیش پا افتاده ای رو نمی‌بینیم 

منم در عجبم

سوال منم هست ؟؟؟بعد دقیقا بزرگی و عظمتش رو تو آفریده هاش مثل خودمون گربه ها و ماهیها و درخت‌ها و دری ...

واقن):

مگ نمیگن خدا بخشنده و مهربونه

چرا کمک به بنده هاش نمیکنه..منی که مذهبی نیستم یطوری غرق التماس ب خدا شدم که اصلا نگم..

تنت سلامت

از محیط خونه دور شو.بیشتر ب سلامت روحت اهمیت بده

آخه مرگ ک دست بنده نیس بگیم داداش اینو بکش.هروقت صلاح بدونه میبرتش 

شما زندگیتو فلج نکن. گاهی مجبوریم با شرایط کنار بیایم تا اوضاع کم کم خوب بشع

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
واقن):مگ نمیگن خدا بخشنده و مهربونهچرا کمک به بنده هاش نمیکنه..منی که مذهبی نیستم یطوری غرق التماس ب ...

منم درک نمیکنم واقعا 

به عظمتش و مهربونیش ایمان دارم 

ولی درک نمیکنم چرا راه‌حل بهمون نمی‌ده 

تنت سلامتاز محیط خونه دور شو.بیشتر ب سلامت روحت اهمیت بدهآخه مرگ ک دست بنده نیس بگیم داداش اینو بکش. ...

نمیشه

من ۱۰ سالع دارم تحمل میکنم،مامانم،بابام،خودم داداشم نمیتونیم نگهش داریم

بارها بارها تلاش کردیم ولی هرچی پیش میره بدتر میشه...

واقن):مگ نمیگن خدا بخشنده و مهربونهچرا کمک به بنده هاش نمیکنه..منی که مذهبی نیستم یطوری غرق التماس ب ...

ی چیز دیگ

تو زندگی تتها چیز مهم خودتی

ب خواهر مریضی داداشو پادرد بابا و سردرد مامان زندگیو زهر نکن

شاید خودخواهی باشه ولی وقتی رفتی سراغ دردای بقیه از خودت غافل میشی.زندگیتو بکن 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید