2777
2789
عنوان

افتادگی نوک بینی بعد از عمل

95 بازدید | 14 پست

سلام من شیش ماهه بینیم عمل کردم ، نوک بینیم از نیم رخ مقداری خیلی کم سر بالا هست ولی از جلو مقداری افتاده هست چیکار کنم ،راهی هست که بعد از عمل نوک بینی بالا تر برد ؟

می ترسم از این افتاده تر بشه 

با سوهان کشی میشه نوک بینی بالاتر برد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مال منم همونجوریه۲ سال گذشته کاریش نمیشه کرد دیگهبینیت گوشتی بزرگ بود؟

نه بینیم استخوانی بود ورم نداشت آنچنانی ،شما بد از چند سال خیلی افتاده شده یعنی مثل روز اول شده ؟؟ هیچ راهی نداره ؟

نه بینیم استخوانی بود ورم نداشت آنچنانی ،شما بد از چند سال خیلی افتاده شده یعنی مثل روز اول شده ؟؟ ه ...

مثه روز اول که خیر

ولی غضروف اومده پایین دیگه

نه نمیشه کاریش کرد کنار بیا و خداروشاکر باش😄🫂

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

مثه روز اول که خیرولی غضروف اومده پایین دیگهنه نمیشه کاریش کرد کنار بیا و خداروشاکر باش😄🫂

عزیزم برای همه این اتفاق بعد عمل میفته؟

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

عزیزم برای همه این اتفاق بعد عمل میفته؟

نه فک نکنم

بشتگی به فرم قبلی و شانسش داره

من راضی ام البته هرچی باشه از بینی خودم صدبرابر بهترع

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

درخواست دوستی میدم تا بتونم بتونم عکس یفرستم

همینجا بذار

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

بیشتر ببینید
درخواست دوستی میدم

نیومده عزیزم من خودم الان درخواست می دهم🌹

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨