2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو کوفتمون کرد ابروم جلو خونوادم رفت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این مردای احمق فقط میخوان ور دل ننه اشون باشنبه خدا تو عید هرررررر روز یا ما خونه ی مادرش،بودیم یا ا ...

برای منم دقیقا همینه باهم تو یه ساختمون زندگی میکنیم صب تا شب ور دلشونه روزی صدبارم در تماسن 

جوری ک مستقیم بهش میگم مامان بابات هووی منن رسما

مگه میزاره کثافت؟

منتظر اجازه همچین آدمی هستی؟؟؟؟ رک بهش بگو ناراحتی به سلامت . من و خانواده ام بعد سفر برمیگردیم تو هم دهنتو ببند یا تشریفت رو ببر ولی حواست باشه بدجوری برات جبران میکنم 

واقعا هم جلوی خانواده اش جبران کن 

چرا واقعا به باباش میگی بچه اس گوشش رو بپیچونه فردا همین پدر که داری فحشش میدی دخالت کرد نگو وای خانواده شوهرم دخالت میکنن خودت داری پاشون رو باز میکنی

خودت بادش رو بخوابون انتظار داری باباش بیاد طرف تو رو بگیره

جوگیر شده شوهرت متاسفانه

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

خانواده ما رسمه قبل عقد خانواده عروس با خانواده داماد به عنوان دوست برن مسافرت چرا؟؟چون میگن ادمو تو مسافرت باید شناخت ماهم با خانواده عروسمون رفتیم22روز کل ایرانو گشتیم دیگه هرچی هم بخوان نقش بازی کنن تهش دو روزه به بعد شخصیت اصلیشون می‌فهمه آدم 

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

واقعاخیلی سخته درکت میکنم تاحدودی البته بنظرم ادم هرچی بدخلق باشه وسگ اخلاق تومسافرت باید رعایت کنه 

واقعاخیلی سخته این ادمابنظرم هیچ خوبی ومنفعتی ندارن برای موندن 

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید

خوبی که از حد بگذرد ...نادان خیال بد بَرَد 

این خلاصه ی خیلی از آدمای دور و بر ما هست!

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

قشنگ با تمام وجودم درکت میکنم شوهر منمهمیشه پیش خانواده و فامیلا من رو کوچیک میکنه هر چی دق دلی داره میذاره اون موقع از دماغم در میاره🥹

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات براش بفرستید😔😔😔😔