2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو کوفتمون کرد ابروم جلو خونوادم رفت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 64 پست
۴ ساله ازدواج کردم نمیتونمم جداشم😭

اگه بچه نداری که برو به هیچی هم فکر نکن،من یه زن پشیمونم با این تفاوت که دوتا بچه ی دسته گل دارم نمیتونم جدا شم چون راه و پناه و خانواده ی درستی ندارم شغلی ندارم شوهرم گداست تمام حقم رو خورد میگه جدا شو بچهاتو بردار برو نه مهریه ی دارم ن چیزی،حتی جهاز خودمو ک کمیته داد این تصرف کرده نمیده طلاهای مجردیمو دزدید فروخت خرج مواد و الکل کرد، وام مسکن رو بنامم گرفت امتیاز وام ازدواجمو فروخت خیلی حق شخصیمو بالا کشید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه بچه نداری که برو به هیچی هم فکر نکن،من یه زن پشیمونم با این تفاوت که دوتا بچه ی دسته گل دارم نمی ...

الهی بمیرم چه زجری بهت داد

خدا عوضشو دربیاد 

منم به خاطر شرایط خونوادم نمیتونم جدا شم

چندساله اخیر خیلیی به مشکل مالی خوردن گرفتاریشون خیلی زیاد شده دلم نمیاد من داغی بشم رو دلشون…از طرفی هم شوهرم یه روز ادمه یه روز حیوون؛ دو دلم میکنه بین موندن و رفتن

الهی بمیرم چه زجری بهت دادخدا عوضشو دربیاد منم به خاطر شرایط خونوادم نمیتونم جدا شمچندساله اخیر خیلی ...

منم بین بلاتکلیفی موندن و رفتن دست و پا میزنم،،،

عجب تکلیف سنگینیست بلاتکلیفی