2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو کوفتمون کرد ابروم جلو خونوادم رفت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 64 پست

منم همسرم یه چیزی تو همین مایه هاس و خیلی وقتا زندگیو به مامم زهر کرده ولی الان بعد چند سال خیلی بهتر شده.بعضی وقتا رد میده

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهوووونهیبار میگه چرا بابات ماشین میرونه؟یبار میگه چرا مامانت انقد حرف میزنه؟یبار میگه بهشون بگو برن ...

خیلی آدم حسابش کردید هوا برش داشته،

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
بهوووونهیبار میگه چرا بابات ماشین میرونه؟یبار میگه چرا مامانت انقد حرف میزنه؟یبار میگه بهشون بگو برن ...

این مردای احمق فقط میخوان ور دل ننه اشون باشن

به خدا تو عید هرررررر روز یا ما خونه ی مادرش،بودیم یا اون اینجا بود هر روز هم سه بار با ننه اش حرف می‌زد.  دیگه از دیدن ننه باباش میخوام بالا بیارم. از همه شون متنفرمممممم

خدایی به پدرش ربطی نداشته که بهش پیام دادی مگه شوهرت بچه اس که باباش بهش بگه چطور رفتار کن

اره واقعا از بچه بدتره

اخه باباش همیشه اینجور مواقع گله میکنه چرا ب من نگفتی؟!!!

خواستم هم ب خودم هم به خودش وابت شه ک ادم این حرفا نیس ک بهش چیزی بگی

باید آدم حسابش نکنید. پررو شده

اره زیادی بهش احترام گذاشتیم

اون از خداشه

میگه من نمیام خونه ی بابات توام نرو خونه بابای من

عوضش خودش بی چاری اونجاس ک پرش کنن و امار ببره