2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو کوفتمون کرد ابروم جلو خونوادم رفت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا همه نامزدها به مشکل خوردن تو مسافرت

چون اتفاقا طرفت رو باید توو مسافرت هم امتحان کنی و بشناسی خیلیا مسخره می کنن ولی واقعا باید آشنایی توو سفر هم قبل عقد داشته باشی.من پدرم اجازه آشنایی نمیداد که باهاش برم سفر سایر موارد اوکی بود ولی باهاش صحبت کردم و رفتیم.اتفاقا خیلی چیزا دستم اومد اما در حدی نبود که نامزدی رو بهم بزنم ۶ ماه دیگه آشنایی رو با شناخت جدیدی که داشتم ادامه دادم که تازه عید فطر می خواد رسما بیاد خواستگاری نمی دونم میشه گفت خواستگاری یا نه چون از یه زمانی به بعد کاملا مشخص شد همدیگرو می خوایم از طرف نامزدم که از همون اول قصدش ازدواج بود ولی من دو دل بودم

به خدا انگار یه همدردم رو پیدا کردم

شوهر من به معنای واقعی کلمه بچه ننه اس

یعنی صبح که چشماشو باز میکنه فقط دنبال اینه به ننه اش زنگ بزنه

تو روز صد بار حرف میزنن و هر روزم همو می بینن

همش بهش میگم برو ور دل همون بشین دست از سر من بردار

به خدا انگار یه همدردم رو پیدا کردمشوهر من به معنای واقعی کلمه بچه ننه اسیعنی صبح که چشماشو باز میکن ...

برای منم همینه بخدا

تازه واسه من باباشم هست

دم ب دیقه باید با ننه باباش حرف بزنه؛هرجا بره اونا باشن؛قبل اومدن ب خونه اول باید بره اونجا

هرچقدرم مستقیم میرینم بهش ادم نمیشه

من هرکیو اطرافم دیدم خانوادش خرج مسافرت و این چیزای دختر و دامادشونو میده داماد از فشاری که میخوره ا ...

اره خودمون دوتایی میریم مسافرت

اما نه اندازه اون بریز بپاشی ک بابام میکنه

منتظر اجازه همچین آدمی هستی؟؟؟؟ رک بهش بگو ناراحتی به سلامت . من و خانواده ام بعد سفر برمیگردیم تو ه ...

نمیخوام هم مسافرت تکیمو کوفتم کنه هم مدت ها اخم و تخمشو تحمل کنم

اتفاقا مقابله ب مثل میکنم الانم دارم براش ب خودشم گفتم

حسرت مسافرت با خانوادشو ب دلش میزارم

چرا واقعا به باباش میگی بچه اس گوشش رو بپیچونه فردا همین پدر که داری فحشش میدی دخالت کرد نگو وای خان ...

اخه باباش خیلی ادعاااا داره ک من ریش سفید فامیلم مشکل همه رو حل میکنم تو چرا اینجوز وقتا ب من نمیگی ک من باهاش صحبت کنم

واسه همین خواستم هم به خودم هم به خودش ثابت شه ک غلط اضافی میکنه و به هیچ دردی نمیخوره چ برسه مشکل حل کنه