2777
2789
عنوان

لطفا توی بیو های خراب شده اتون انقدر ننویسین مدیکال استیودنت😑😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3481 بازدید | 155 پست

من ۲۲ سال پیش دانشگاه رفتم رشته دبیرستانم تجربی بود ولی انتخاب خودم نبود مدیرمون گفت برو ولی چون پزشکی و زیر شاخه پزشکی دوست نداشتم رفتم مهندسی خوندم، شکرخدا خیلیم از زندگیم راضی ام، درس رو برای علاقه ات بخون نه پرستیژ و... 

دلیلی نداره پزشکی بخونی بخاطر حرف بقیه، من خودم اگه پزشک میشدم موفق نبودم چون از بیماری و فضای بیمارستان بدم میاد. باید کسی پزشک بشه که علاقه داره وگرنه بعدا پشیمان میشی.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هوش از پشتکار مهم ترهپشتکار رو میشه یکاریش کرد ولی وای به روزی که هوشت کافی نباشه

هوشت کافیه عزیزم الکی به خودت تلقین نکن

برای یادگرفتن این درسا و یه درصد متوسط زدن نیاز به خیلی باهوش بودن هم نیست همینکه بتونی یخورده متوجه بشی کافیه

دیگه نهایتا تعهدی رو میتونی قبول شی

مهم استمراریه که داری

با یک مشاور درسی صحبت کردی که ببینی طرز درس خوندنت صحیح هست یا نه ؟

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤
خوب یکسال که زیاد نیست شرایطت مثل برادرمه بازم نشسته پشت کنکور ...البته میتونی بعدا کنکور بدی و تطبی ...

من ترم یک برای لیسانس به پزشکی خوندم و گیرایمم توش عالی بود ولی متاسفانه برگزاری این آزمون رو لغو کردن و امسال(آزمون دوره ۱۸) آخرین سالی هست که برگزار میشه

ایرادی نداره بدونم رتبه برادرتون چند بود و به چند رسیدن؟ تو سال های قبل صد خودشون رو گذاشته بودن یا کم کاری داشتن؟ 

سیر رتبه خودتون چطور بوده؟ مشکل شما هم کم خوندن بوده یا مثل من بودین؟ 

ممنونم بابت راهنماییتون🙏

در مسیر....🌱

تو بیشتر باید ناراحت باشی که مزد تلاشتو نگرفتی 

حتی پرستاری آزاد رو میرفتی ارزش میداشت باز بهتر بود

ولی واقعاکنکور همش هوش و استعداد و پول خانوادس 

غیر ازاین هرچقدر بخونی هرچقدرتست بزنی فایده نداره مگراینکه خیلی مخ باشی 

تویه نگاه کن به آمار رتبه های زیر هزار

فقط سه درصدشون مدرسه دولتی یودن اونم خدامیدونه چقدر هزینه کردن

من مناطق محروم دوسال درو اطرافم ندیدم کسی پزشک بشه تهش پرستاری آزاد آوردن که اونم خیلیه واقعا

من بعد کنکورم عضو سایت شدم تو دوسالی که کنکور داشتم از دنیا بی خبر بودم🥲 کاملا به دور از حاشیه.استم ...

خوب مشکل ریاضی که حل میشه دختر خوب 💚

من عباسپور گوش میدادم عالی بود ،معین کرمیم خوبه 👌🏻یکی از این دو تا رو باهاش پیش بری و تستا رو هم بزنی قول میدم کم نمیزنی 

من با عباسپور اون ریاضی وحشتناک ۴۰۲ رو از همکلاسیام که سه رقمی خوب بودن هم  بیشتر زدم 🥴

البته بخش بزرگی از مشکلتم منفی نگر بودن بیش از حدته ...اینو لطفا درست کن ،پزشکیم قبول بشی این روت هست و بده ...من چون خودم درگیرش بودم و هستم میدونم بده ،ذهنتو دور  کن هر جور شده از این منفی نگری 

با ذهن منفی نگر چیکار باید کرد ؟

باید اینقدر درگیری درسی و ... برای خودت به وجود بیاری که نشه بهش فکر کرد ،وقتی منفی نگری جای خالی نداری تو ذهنت تا سیناپسای یادگیریت فضای بیشتری داشته باشن ...

در واقع باید بیشتر با همون تمرکز رو درس برای یه کنکوری بره جلو مسیرت 

خواهش من اصلا گوشی نداشتم 😅یه تبلت داشتم که باهاش چیزای درسیمو انجام میدادم میگم دیگه استفاده ام تا ...

وای امیدوارم منم بتونم بالاخره منظم بشم

چون تو کل زندگیم به شدت بی نظم بودم

۴ سال هم پارتنر داشتم و به مستقل شدنم و مسئولیت پذیریم خیلی ضربه وارد شد، بعد از رفتنش هم تا ی سال حال خوبی نداشتم و تازه بلد نبودم بدون اون زندگی کنم. امشب کامنت شما رو که دیدم شرایطت مثل من بوده اومدم‌رو اکانتم بیش از یک ساله که نیومده بودم رو اکانتم، بیوم هم برای دورانیه که توی رابطه بودم😔

8100

رتبه ات عالی بوده

الانم هر وقت خواستی به نظرم میتونی قبول شی با این استمراری که داری 

تو قبول میشی عزیزم اصلا دیر نشده

فقط از یک مشاور بپرس ببین روش مطالعت صحیح هست؟