2777
2789
عنوان

با یکی یازده سال صمیمی بودم

654 بازدید | 73 پست

یازده سال کم نیست

دیگه قراره باهاش صحبت نکنم کلا کات بشیم (البته تقریبا کات کردیم) 

دلم شکسته... 

🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشکل چیه؟

چون غرورم رو شکسته

اول اون من رو عادت داد به محبت و... 

بعد تغییر کرد (دلیلش تاثیر اطرافیان روش بود) کلا کارایی که قبلا برای من می کرد رو برای بقیه انجام می داد و برای من نه

من ولی تغییر نکردم تا جایی پیش رفت که اینقدری که من بهش محبت کردم اون نکرد

پس دیگه فکر کنم باید کات بشه

🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

جنس مخالف؟

نه مول خواهر بزرگتر بود برام

منم با یکی 13 سال دوست بودم

دلمو شکوند، دوست خیلی صمیمی بودیم، کات کردیم

دلم براش تنگ میشه، اما هنوز نمیتونم کارایی که کرد و حرفایی که زد بهمو فراموش کنم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

منم با یکی 13 سال دوست بودمدلمو شکوند، دوست خیلی صمیمی بودیم، کات کردیمدلم براش تنگ میشه، اما هنوز ن ...

من الان چند روزه باهاش صحبت نکردم دلم تنگ شده

نمی‌دونم باید چه طور تحمل کنم

فقط می دونم این به صلاحمه و باید انجامش بدم💔

دل بشکسته خود را چون به آغوش کشی

منت غیر نبینی و دل از غیر کشی

اینم یهویی اومد به ذهنم تقدیم به شما

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

دل بشکسته خود را چون به آغوش کشی منت غیر نبینی و دل از غیر کشیاینم یهویی اومد به ذه ...

خدای من چه قدر قشنگه😍

حفظ شدم❤

خدای من چه قدر قشنگه😍حفظ شدم❤

حیف که تو شعرم بجایی نرسیدم.موفق باشین.

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

چون غرورم رو شکستهاول اون من رو عادت داد به محبت و... بعد تغییر کرد (دلیلش تاثیر اطرافیان روش بود) ک ...

حق داری درکت میکنم، 

محبت یک نفره خیلی آسیب زننده هست حتی اگه میخواد در حد یه پیام سلام خوبی باشه باید دو طرفه باشه .

بعد یه مدت طرف فکر می‌کنه وظیفته این محبت کردنای یک طرفه و سطح انتظاراش میره بالا طلب کار میشه.

بهترین کار رو میکنی که کم کم رابطه رو تموم می‌کنی 

احتمالا بعد یه مدت دوباره یادت میوفته و پیام میده.

حیف که تو شعرم بجایی نرسیدم.موفق باشین.

شما هم شاعری؟ 

عزیز دلم منم همینطور

اینطور نگو

می دونم مشکلات سختی ها گاهی ذوق آدم رو کور می کنه

ولی شعر کودک معصوم و بی‌گناه درون ما هست

شعر اون نقطه امنی هست که بهش پناه می‌بریم

مهمان ناخوانه ای که در نمی‌زنه

خودت رو مثل من ازش محروم نکن