دکتر_مهربون مدیر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 906 عنوان با یکی یازده سال صمیمی بودم | مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 73 پست یازده سال کم نیستدیگه قراره باهاش صحبت نکنم کلا کات بشیم (البته تقریبا کات کردیم) دلم شکسته... عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 1404/01/07 | 19:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکتر_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 906 وای عزیزم منم زخم خورده ام حالا من ۴سال رفیق بودیم الانم فعلا هستیم ولی ن مثل قبل اونم ضربه زد بهم منم همینطور... بهم ضربه زد💔بی حس شدم عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹
matin____matin عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 3789 شما هم شاعری؟ عزیز دلم منم همینطوراینطور نگومی دونم مشکلات سختی ها گاهی ذوق آدم رو کور می کنهولی شعر ... یه زمانی تک بیتی یا دو بیتی های خوبی میگفتم.ولی با خودم گفتم ادامه بدم که چی بشه .تهش که چی.تهش میگن طرف یه شکست خوردس 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
دکتر_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 906 حق داری درکت میکنم، محبت یک نفره خیلی آسیب زننده هست حتی اگه میخواد در حد یه پیام سلام خوبی باشه بای ... محبتش اوایل خیلی بود منم کم نمیذاشتمولی دیگه نمیتونم اینطور یک طرفهنمیخوام دیگه باهاش ارتباط داشته باشم😔 عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹
دکتر_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 906 یه زمانی تک بیتی یا دو بیتی های خوبی میگفتم.ولی با خودم گفتم ادامه بدم که چی بشه .تهش که چی.تهش میگن ... اینطور نگو... من حتی جوایز مختلف گرفتم ولی شعر از اون نقطه امن تبدیل شد به نقطه دردآلود وجودم که میترسم طرفش برمچون برای کسی که لایق نبود شعر نوشتمالان بی حس بی حسمنه چیزی برام الهام بخشه نه حوصلهای مونده نه ذوقیفقط درد داره و بستو بنویس و نذار خاموش بشه وگرنه مثل من حسرت میخوری عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹
matin____matin عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 3789 +ما را به غم یاد تو همراه دلی نیست این درد که من تجربه کردم شدنی نیستفریاد و فغان کردم و صاحب نظری نیست با یاد تو افسون شدم انگار غمی نیست 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
matin____matin عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 3789 غم در دل من لانه کند چون تو نباشی خون را به جگر لاله کند چون تو نباشی 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
matin____matin عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 3789 ای غضب ناز که تمثیل رخ مهتابی بر طلوع سحر عشق همی میتابی 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
matin____matin عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 3789 رفتم سراع دفترم 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
matin____matin عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 3789 قلب من هرگز پریشانی نداشت چهره ام یک روز بارانی نداشتعشق تو دردی در این دل باز کرد از سحر تا مغربم با یاد تو آواز کرد 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
شوالیه_تاریکی عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2373 محبتش اوایل خیلی بود منم کم نمیذاشتمولی دیگه نمیتونم اینطور یک طرفهنمیخوام دیگه باهاش ارتباط داشت ... بهترین کارو میکنی ارزش خودت پایین نمیاری.
غمزده2 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 269 اولش و اولین آدما سخته از یه جایی به بعد دل کندن برات آب خوردن میشه کاربری چهارمه دیگه سیمکارت ندارم دستت بشکنه اگه گزارش بزنی
دکتر_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 906 رفتم سراع دفترم خدای من شعرات فوق العاده ان چرا ادامه ندی؟ حتنا ادامه بده حتما موفق می شی من مطمئنم عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹
matin____matin عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 3789 خدای من شعرات فوق العاده ان چرا ادامه ندی؟ حتنا ادامه بده حتما موفق می شی من مطمئنم انقدر شکست خوردم چه احساسی یه مالی که خستم.دارم میرم.دعوتنامم اومده 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
دکتر_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 906 قلب من هرگز پریشانی نداشت چهره ام یک روز بارانی نداشتعشق تو دردی در این دل باز کرد از ... در همان لحظه که تقدیر زمینگیرم کردداد بی عدل تو بی واسطه تفسیرم کرددرد پشت سرم از خنجر شرمآور توآنقدر سخت نمک خورد که دلگیرم کرددرد یکبار قضاوت شدن از دوست بس استاعتمادم به تو از دوست مرا سیرم کرد ... عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹
matin____matin عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 3789 در همان لحظه که تقدیر زمینگیرم کردداد بی عدل تو بی واسطه تفسیرم کرددرد پشت سرم از خنجر شرمآور توآن ... عالیه 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《