2777
2789
عنوان

با یکی یازده سال صمیمی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 73 پست
وای عزیزم منم زخم خورده ام حالا من ۴سال رفیق بودیم الانم فعلا هستیم ولی ن مثل قبل اونم ضربه زد بهم

منم همینطور... 

بهم ضربه زد💔

بی حس شدم 

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

شما هم شاعری؟ عزیز دلم منم همینطوراینطور نگومی دونم مشکلات سختی ها گاهی ذوق آدم رو کور می کنهولی شعر ...

یه زمانی تک بیتی یا دو بیتی های خوبی میگفتم.ولی با خودم گفتم ادامه بدم که چی بشه .تهش که چی.تهش میگن طرف یه شکست خوردس

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری درکت میکنم، محبت یک نفره خیلی آسیب زننده هست حتی اگه میخواد در حد یه پیام سلام خوبی باشه بای ...

محبتش اوایل خیلی بود منم کم نمی‌ذاشتم

ولی دیگه نمی‌تونم اینطور یک طرفه

نمی‌خوام دیگه باهاش ارتباط داشته باشم😔

یه زمانی تک بیتی یا دو بیتی های خوبی میگفتم.ولی با خودم گفتم ادامه بدم که چی بشه .تهش که چی.تهش میگن ...

اینطور نگو... 

من حتی جوایز مختلف گرفتم ولی شعر از اون نقطه امن تبدیل شد به نقطه دردآلود وجودم که می‌ترسم طرفش برم

چون برای کسی که لایق نبود شعر نوشتم

الان بی حس بی حسم

نه چیزی برام الهام بخشه نه حوصله‌ای مونده نه ذوقی

فقط درد داره و بس

تو بنویس و نذار خاموش بشه وگرنه مثل من حسرت می‌خوری

+ما را به غم یاد تو همراه دلی نیست 

این درد که من تجربه کردم شدنی نیست

فریاد و فغان کردم و صاحب نظری نیست 

با یاد تو افسون شدم انگار غمی نیست

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

غم در دل من لانه کند چون تو نباشی

خون را به جگر لاله کند چون تو نباشی

ای غضب ناز که تمثیل رخ مهتابی

بر طلوع سحر عشق همی میتابی

قلب من هرگز پریشانی نداشت 

چهره ام یک روز بارانی نداشت

عشق تو دردی در این دل باز کرد

از سحر تا مغربم با یاد تو آواز کرد

خدای من شعرات فوق العاده ان چرا ادامه ندی؟ حتنا ادامه بده حتما موفق می شی من مطمئنم

انقدر شکست خوردم چه احساسی یه مالی که خستم.دارم میرم.دعوتنامم اومده

قلب من هرگز پریشانی نداشت چهره ام یک روز بارانی نداشتعشق تو دردی در این دل باز کرد از ...

در همان لحظه که تقدیر زمین‌گیرم کرد

داد بی عدل تو بی واسطه تفسیرم کرد

درد پشت سرم از خنجر شرم‌آور تو

آنقدر سخت نمک خورد که دلگیرم کرد

درد یکبار قضاوت شدن از دوست بس است

اعتمادم به تو از دوست مرا سیرم کرد ... 

در همان لحظه که تقدیر زمین‌گیرم کردداد بی عدل تو بی واسطه تفسیرم کرددرد پشت سرم از خنجر شرم‌آور توآن ...

عالیه