2777
2789
عنوان

با یکی یازده سال صمیمی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 73 پست
انقدر شکست خوردم چه احساسی یه مالی که خستم.دارم میرم.دعوتنامم اومده

منم همینطور... 

احساسی مالی تحصیلی... شدم یه لوزر که فقط حسرت زندگی از دست رفته ام رو می خورم

خوبه که داری می ری اینجا جای موندن نیست

دفتر جدید زندگی جدید آدمای جدید امیدوارم زندگیت پر بشه از لحظه های شاد ❤ شعر رو هم فراموش نکن🥲

🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور... احساسی مالی تحصیلی... شدم یه لوزر که فقط حسرت زندگی از دست رفته ام رو می خورمخوبه که ...

دارم میرم که همه چیو از اول شروع کنم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

11سال هنوز مزدوج نشدین

آبجی لز*بین که نیستم🤦🏻‍♀️

مثل خواهر بزرگترم دوستش داشتم

🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

دارم میرم که همه چیو از اول شروع کنم

برات آرزوی موفقیت دارم🫶

برات آرزوی موفقیت دارم🫶

ممنونم.همچنین🙂

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

کامل درکت میکنم.

اما علتکات بعد یازده سال چی بوده

و  چی باعث شد رابطه ۱۱ سال طول بکشه؟

چند سالتونه جفتتون و آشناییتون از چه طریقی بوده و  هدف از این رابطه هدف از شروعش چی بوده

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
منم با یکی 13 سال دوست بودمدلمو شکوند، دوست خیلی صمیمی بودیم، کات کردیمدلم براش تنگ میشه، اما هنوز ن ...

چقد منی . اجی الان چند وقته رفته ؟

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️

کامل درکت میکنم.اما علتکات بعد یازده سال چی بودهو چی باعث شد رابطه ۱۱ سال طول بکشه؟چند سالتونه جفتت ...

علتش تغییر رفتارشه باهام مثل قبل نیست

شروعش اونجایی بود که من به یه مشکل بزرگی برخوردم و شرایط روحی بدی داشتم (12 سالم بود) و اون خیلی جویای حالم شد خیلی حواسش بهم بود کم کم گذشت و یه دفعه خودش خیلی جدی گفت دیگه مثل خواهریم من باز هم جدی نگرفتم تا دیدم واقعا مثل خواهرشم واقعا رابطه خیلی قوی بینمون پیش اومده با هم احساس راحتی می‌کردیم و 11 سال طول کشید

قهر و آشتی داشتیم حتی این بین دو سال کامل قهر بودیم و دوباره صمیمی شدیم

ولی خیلی تغییر کرده ... منم عزت نفسم برام مهمه💔

من الان چند روزه باهاش صحبت نکردم دلم تنگ شدهنمی‌دونم باید چه طور تحمل کنمفقط می دونم این به صلاحمه ...

براچی میخاید کات کنید چرا غرورتو شکسته؟

براچی میخاید کات کنید چرا غرورتو شکسته؟

با تغییر رفتارش 

با این که ده بار من پیام بدم اون یه بار خبر بگیره

پدربزرگم فوت شد یه تسلیت نگفت

مریضیم شدت گرفت بیمارستان بستری شدم نگفت حالت چه طوره؟ 

با این که برای بقیه خیلی هم خودش رو زود می رسونه

این رفتاراش حس می کنم غرورم له شده

علتش تغییر رفتارشه باهام مثل قبل نیستشروعش اونجایی بود که من به یه مشکل بزرگی برخوردم و شرایط روحی ب ...

هم جنسته؟

خوب کاری نداره رابطتو قطع منی هم مشکلی نیس ازدواج کنی خواه ناخواه رابطت کمتر خواهد شد.

خودت اذیت نکن تغییر رفتار داده شاید اون اولویتش عوض شده 

الان تو مثلا ازدواج اگر نکردی ازدواج کنی شوهرت مهمتر از همین دوست خواهد بود.

حساسیت نشون نده

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
با تغییر رفتارش با این که ده بار من پیام بدم اون یه بار خبر بگیرهپدربزرگم فوت شد یه تسلیت نگفتمریضیم ...

کات کن من این بی احترامی ههشو میدیدم کات نمیکردم تا بالاخره خودش همهوچیو تموم کرد میشه درد دل کنیم؟