2777
2789
عنوان

بابام برای یه آرایشگاه قضیه رو جنایی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 35 پست

😂😂😂😂والا حرفش درسته منم این ارایشگاها رو دیدم اصلا میترسم برم یوقت مریضی چیزی بگیرم با خودم موچین و قیچی و لوازم خودمو میبرم شدن مکان فساد 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید
قشنگ داره دعوام میکنهمیگه من میبرمت ولی دیگه حواست کار خودت باشه

بزار خودش ببره ولی نزار ناراحت بشه پدرومادر هیچ وقت بد بچه رو نمیخوان

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گفت آرایشگاه رو از کجا پیدا کردی گفتم اینستا بخاطر همین عصبی شد

خیلی به اینستا اعتماد نکن اینو خواهرانه میگم یکی از همین آرایشگرای معروفی که تو اینستا خیللللی ازش تعریف و تمجید میشد وقت گرفتیم برای عروسی

و بشدت ناراضی

برو یه جایی که امتحانش رو تو فضای واقعی پس داده و اطرافیانت راضین حتی اگه گرون باشه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خیلی به اینستا اعتماد نکن اینو خواهرانه میگم یکی از همین آرایشگرای معروفی که تو اینستا خیللللی ازش ت ...

خب باید برم تا دفعه بعد متوجه بشم کار آرایشگاه خوب بوده یا بد 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

بابات خیلی بامزه ست😂😂😂😂یاد نقی معمولی افتادم😁

😐😐😐 خود خودشه 

یکی بیاد خواستکاری انگار میخواد گریه کنه 

میگه کاش میرفتم طرفو یه دل سیر کتک میزدم 

خب باید برم تا دفعه بعد متوجه بشم کار آرایشگاه خوب بوده یا بد

میفهمم قشنگم میگم بیشتر تحقیق کن قبلش که خدایی نکرده پشیمون نشی

تهرانی؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

میفهمم قشنگم میگم بیشتر تحقیق کن قبلش که خدایی نکرده پشیمون نشیتهرانی؟

فقط از طریق اینستا پیدا کردم 

نه شیرازم 

فقط از طریق اینستا پیدا کردم نه شیرازم

خواستم اگر تهرانی یه جا پیشنهاد بدم

فقط خدماتی مثل تتو و اپیلاسیون و اصلاح رو دقت کن هرجایی نری

ایشالا که برات خوب باشه

فقط حتماا اول با پدرت صحبت کن با ناراحتی اون نرو

رضایت پدر تو زندگی خیلی مهمه

موفق باشی 😘😍

😐😐😐 خود خودشه یکی بیاد خواستکاری انگار میخواد گریه کنه میگه کاش میرفتم طرفو یه دل سیر کتک میزدم

آخیییی💔😄

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
خواستم اگر تهرانی یه جا پیشنهاد بدمفقط خدماتی مثل تتو و اپیلاسیون و اصلاح رو دقت کن هرجایی نریایشالا ...

حتما از دلش در میارم 

ولی خب عین نقی معمولی هست 

هنوز سخت گیر تر 

حتما از دلش در میارم ولی خب عین نقی معمولی هست هنوز سخت گیر تر

خب اینکه خوبه دلیلش اینه خیلی براش مهمی 😍

دیدی نقی هم چون دختراشو خیلی بالا میبرد خواستگار های آنچنانی میاد واسه دخترش 😉✨