2777
2789
عنوان

خدایی شوهر کردن ادمو پیر میکنه ها

598 بازدید | 43 پست

هرکیو میبینی زودتر ازدواج کرده شکسته تره چون مجبوره با یکی دیگه سر و کله بزنه و این خیلییییی سخته🥺

بیا تا اومدنت دیر نشده.

به وقتش ازدواج کنید با آدم بالغ و منطقی، نیاز نیست دیگه مثل بچه ها باهاش سر و کله بزنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ب موقع ازدواج کنید باا‌دم درست ازاین مشکلاتم پیش نمیاد درضمن همیشه طرف مقابل مقصر همه چی نیس

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

خب ازدواج بخشی از زندگیه زندگیم بالا پایین داره این چیزام عادیه تا زمانی ک از حد نگذره و باعث آسیب به اون دو نفر نشه

۱۳ سالم نیست بخدا دستم خورد🥲😂عکسای هم دیگه ام فیک نکنیم خواهشا🥲🫂

اونا با آدمی ازدواج کردن که بهشون نمیخوره از لحاظ فکری 

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

منو پیر نکرد🤗

من 22 سالم بود که با همسرم دوست شدم 

23 سالم بود که عقد کردیم

25 سالم بود که عروسی کردیم

الانم 35 سالمه و 10 سال از زندگی مشترکم باهاش میگذره یه دختر 7 ساله هم داریم😍

پیر که نشدم هیچ به نظر خودم و اطرافیانم زیباتر هم شدم🤗

اگر انتخاب درست و عاقلانه و منطقی داشته باشید هر روز باهاش جوانه میزنید❤️

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer

کسی که سازش نداره نباید خودشو دیگری رو بدبخت کنه. و اینکه نباید با آدک اشتباه ازدواج کرد. مثلا کسی که با مشروب مشکل داره نباید با یه آدم این شکلی ازدواج کنه به امید درس شدنش. بمونه واسه دختر خانمی که با این کار مشکل نداره