2777
2789
عنوان

اگه ازدواج کردید با کسی ک دوسش داریدو بچه دارید خوش بجالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 39 پست
اصن کاری ندارم پیش همم میگم اصن نمیخوام ازدواج کنم ولی تهه دلم وقتی میبینم یه حسرتی وجودمو میگیره که ...

من همین حسرته رو میگم 

بعدم میگی اصلا نمیخوام خب کسی نمیفرستن برات

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره دیگه مثلا پنج میلیون میدی چهارتا تیکه جنس میخری خیلی حس خوشبختی باهاش همراهه

چه مجرد باشی چه متاهل هست گرونی که

تازه متاهل باشی حداقل دو نفرید باهم پول میزارید رو هم کمک میکنید بهم تنها نیستی

کسی که بچه نداره و با شوهر و بچش نمیره خرید اون چی استاد ؟اون تو مرز خوشبخت و بدبخت طبقه بندی میشه

نه من کی اینو گفتم 

گفتم من ازدواج و بچه دار شدن و دوست دارم وقتی میبینم یکی با کسی که دوسش داره خوشبخته میگم چرا برا من نشد

یکیم شاید مجردی خوشحال ترین باشه عزیزم 

نه من کی اینو گفتم گفتم من ازدواج و بچه دار شدن و دوست دارم وقتی میبینم یکی با کسی که دوسش داره خوشب ...

مجرد که نیستم 🙃

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

ترو خدا ترو قرآن ظاهر زندگی کسی رو نبین 

فقط از خدا ی زندگی پر از آرامش و خوشبختی بخواه 

چه فایده ازدواج کنی با ی آدم اشتباه از رو عجلت و روزی هزار بار بگی غلط کردم 

خونه پدر و مادر بهتر از رفتن به خونه آدم اشتباهه 

حواست جمع کن از رو احساسات بر خورد نکن لطفا 

طرف رو چند جا مشاوره ببر و صبر داشته باش 

ازدواج درست تو 40 سالگی خیلی بهتر از ازدواج تو 20 سالگی با ی آدم اشتباهه 

امیدوارم موفق و خوشبخت باشی 🌹🌸

متاهل و متعهد💍♥️
خوشبحالت پس

ببین دختر الان متوجه نمیشی چی میگی بعدا به حرفم می‌رسی 

تو ازدواج عجله نکن تا وقتی دختری هزار تا خواستگار و خائون داری ولی خدایی نکرده چیزی بشه هم خودتو نابود کردی هم زندگیتو 💔

متاهل و متعهد💍♥️

حق داری عزیزم منم مجرد بودم دوس داشتم ازدواج کردنو اینکه مستقل شم زندگی خودمو داشته باشم انشالله خوشبخت بشی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه پیشنهاد برای اینکه دعاتون گیرا باشه نزد خدا و به زودی بخت خوب بیاد بدم؟

در حال ایجاد یک پلتفرم با ایده های جدید هستم...عزیزانی که کسب و کارهای نوپا دارند و نیاز به دیده شدن دارند درخواست دوستی دهند تا با هم همفکری و تبادل نظر داشته باشیم...در این مکان به زودی اخبار جدیدی ثبت خواهد شد🧡

بیشتر ببینید