2777
2789
عنوان

خدایی شوهر کردن ادمو پیر میکنه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زایمان و بی پولی بنظرم ادمو داغون میکنه بچه داری نخوابیدن حرص خوردن زیاد 

البته بیبی فیس باشی هر چقدر هم بپاچی مشخص نمیشه

من جزو اونام ک ۲۶ سالمه ولی شبیه ۲۰ ساله هام 😃

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

شوهرت ادم خوبی باشه پیر نمیشی ولی وای از اون روز که شوهرت جیگرخور باشه ینی یکماه زندگی اندازه یکسال ...

مثل شوهر من حسگرم رو خورده اما باور کن خیلی هم فکر و خیال دارم و غصه میخورم اما اینجوری نیست فقط موهام خیلی سفید شده هرکی منو میبینه تقریبا ده سال سنم رو کمتر میگه 

الان کودک همسرا حمله ور میشن بهت

الان بااین جمله حمله میکنن بهش

من ۱۳ سالگی ازدواج کردم الان ۲۰ سالمه، ۴ تا بچه دارم دکتری هم گرفتم توی ناسا کار میکنم ازدواج خیلی هم خوبه خیلی راضی ام اصلا هم ازدواج جلو پیشرفتمو نگرفته😂😂😂😂

کلا کسایی که متاهل میشن چهرشون زودتر جا افتاده میشه 

فقط هم غم و غصه نیست 

سبک زندگی و مسائل دیگه هم هست 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید

فقط شوهر که نیست ..بچه که بدتر ..نمیزاره یکساعت بخوابی همش واق واق مکنه🤣🤣🤣🤣یعنی آرزوی مرگ میکردم از دستش 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید

نخیر اینجوری نیس ، بستگی ب این داره ک طرف ب خودش برسه و سلامت باشه و ژنتیکش 

هر کسی ک مجرد باشه جوون نمیمونه الزاما

هر کسی هم ازدواج کنه پیر نمیشه زود الزاما 

طبق تحقیقات متاهل ها با مشکلات بیشتری مواجه میشن تو زندگی ولی سلامت جسمی و روانی بیشتری دارن 

چون خانما بجای عقل تعقل عاقلی باید داشته باشن راجبع این موضوع حساس با احساس و هیجان پشت سرمیگذرونن بعد اسیب ها صدمات وعذاب ساختن هاش به وجود میاد کلا اینو میگم دوران شناخت نامزدی و عقد قبل مراسم جشن عروسی یک ارکان ضرور مهم بنیادی خانواده هست که اگ یک خانمی توجه نکنه آسیب هاش میبینه اینم کلی میگم برای همه خانما ک یکم فکر کنند راجبعش دوران آشنایی و عقد خانماا خیلی مهم ضرور بدونین دوران عقد دوران شناخت ها هست با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران عقد واسه خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

ربطی نداره

اتفاقا خیلیا رو دیدم زود ازدواج کردن خیییلی ترگل ورگل هستن.

یه دوست دارم ۱۷ سالگی ازدواج کرده ۱۸ سالگی بچه شو به دنیا آورده هیچکس باهاش کار نداره مادرشوهرش دوسش داره 

شوهرشم بشدت آروم و بی سرزبونه

بعد ازدواج درس خونده الانم یه سالی میشه شاغل شده و بچه دومش رو به دنیا آورده