2777
2789

بابا سقط چیه آخه😭😭😭قلب بچم تشکیل شده😭😭روحش بدنشه شوهرم هی میگه سقط سقط ..من غلط کنم سقط کنم بچمو😭😭😭بزرگترین گناهه اصلا وای خدا نمیدونم چیکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نمیخواد چه مرگشون شده این مردها🤧

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

بچه ی دیگه هم دارین یا نه؟

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

شوهرت غلط اضافی کرده ، اصلااا زیر با حرفش نرو گناه که دارره، قتل نفسه ،یه موجود زنده ارو با این کار میکشی، با ادم بزرگ فرقی نداره اصلاااا،

درد من درد می‌کند صحبت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

گناهو ول کن شرایطشو دارین یا نه؟

گناهو ول کن ی موجود زنده ک درد رو احساس میکنه و موقع سقط ب رحم مادرش پناه مببره را بزن بکش منظورت اینه درسته؟

شرایطو برا قبل تشکیل نطفه میگن ن الان

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

باید از اول کار بفکر بودی و الان باید شوهرت بچه رو بپذیره

معمولا زمانی که به دنیا میان عشق و علاقه پدری شکل میگیره

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌