2777
2789
عنوان

این کارمند های بانک عشق و حالشون بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 62 پست
معلم ها بنده خدا والا خوب گفتی هر شغلی سختی خودشو داره اینجا گیر هستن معلم تو تعطیلات تعطیله خب خودش ...

معلما نشستن هر وقت خسته ميشن از روي شكم سيري به استاندار دستور ميدهن باد و خاك اومد يالا ما رو تعطيل كن😂😂😂😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

معلما بانکیا واقعا یه حقوق مفتی میگیرن

مفتی؟

چرا اینام مثل بقیه دارن کار میکنن

چطور بری سوپر مارکت نوشابه بخوای فروشنده باهات سر و کله نمیزنه که پولشو میدی جنس میگیری میزنه ب جیبش ..

اینا چی کلی باید سرو کله بزنن بانکیا که همه مشکلات کمر و گردن دارن چشمشون پشت سیستم میزارن کلی باید سرو کله بزنن با تو بعدشم حساب کتاب درست باشه آخر روز پول کم نیارن..

معلم هم با ۳۰ تا بچه کار داره هررررروز حداقل ۶ ساعت نه استراحت داره نه هیچی باید انرژی براره اعصابش بزاره درس بده تکالیف برسه ووووو

بانک که تعطیلی ها هم هستن هرطور شده 

مدارس اگه تعطیله هم معلم بازم یا درس میده یا کار میکنه اگر هم نباشه بعد تعطیلات باید جون بکنه تا بچه ها دوباره همه رو یاد بده

معلما نشستن هر وقت خسته ميشن از روي شكم سيري به استاندار دستور ميدهن باد و خاك اومد يالا ما رو تعطيل ...

آره از بالا هم آماده دستور معلم ها که چی میخواین😀 

امروز قطعی گاز لطفا 🤣 تعطیل شد مرسی😂

والا امکانات نمیدن چ برسه این چیزا🤷‍♀️

بیخیال بچه ها بلاخره هرکسی داره مزد زحمتشو میگیرهاگه از نظر خودشون حقوق مفته نوش جونمون😃ان شالله قس ...

والا همه دارن تو هر شغلی زحمت میکشن 

برای من شاید فلان شغل فکر کنم راحته طرف ولی برای اون شخص وقت و انرژی اش داره میزاره و میره ...

در ضمن بعضی فقط حرف میزنن بلدیم بریم انجام بدیم ببینیم میتونیم این مفت رو بگیریم 😄 

والا همه دارن تو هر شغلی زحمت میکشن برای من شاید فلان شغل فکر کنم راحته طرف ولی برای اون شخص وقت و ا ...

متاسفانه مملکت خودمون چشم دیدن پیشرفت و زحمت بقیه رو ندارن

واقعا هم راست میگی فقط ادعا هستن توی فضای مجازی منم منم میکنن 

فکر کنم هنوز با کارمندای مخابرات آشنا نشدی

لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  . کاربری دست ۲ نفر

معلم هاکه بدترمباد میاد تعطیلخاک میاد تعطیلبرف میاد تعطیل

مگه استارتر معلمه؟

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

آره دقیقا ده تومن شده شکم سیری معلم بدبخت باید در کنار مدرسه تا نصف شب کلاس بگیره که خرج خورد و خوراکش در بیاد  کل صبح با 40 تا بچه سر کله بزنه که همون یدونشون پدر آدم در میاره بعد یه عده که اصلا هیچ درکی از این شغل ندارن بیکار نشستن بیان بگه آره فلانه

من نمیدونم چرا فقط کارمندای بانک به چشم مردم میان از همه بیشتر کار میکنن بیشتر هم به چشم میان من شوهرخپاهرم کارمند یک ارکان دیکه است انگار میره تفریح هرموقع اراده کنه میره مرخصی چون ارباب رجوع ندارن اصلا من کارمند بانکم دیروز با دهان روزه ساعت ۷:۳۰ نشستم ساعت ۲ از جام پا شدم گردنم تکون نمیخورد تو تعطیلی های عید دستکاه atmدست من بود مجبور شدم بشبنم خونه که مبادا atm خراب بشه چون باید برم درستش کنم. بله همه حا آدم بی مسئولینم پیدا میشه ولی اینکه همه رو با یک چوب میزنبد مسخره است. تعطیلات رسمی هم که تعطیل هستیم مردم انگار طلب دارن حالا که اینطوره هرچی میگیریم نوش جونمون

من که هیییییچ وقت ندیدم کارمند بانک بیکار باشه 

هرجا که رفتم سرشون همیشه شلوغ بوده مجبورم ۷ونیم صبح برم که بتونم به سر کار خودم برسم بعدش  

نوش جونشون حقوقشون 

اوناییم که فکر میکنن حقوق مفت میگیرن برن کارمند بانک بشن اونام بگیرن 😂

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید