2777
2789
عنوان

درد پریود زنان قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 78 پست
بوده ولی چون هیچکس درکشون نمیکرده کوتاه میومدن

🥲🥲🥲

ولی به نظرم بدناشون قوی تر بوده تروماهای نسلی و ضعف رسیده به ماها که اینجوری شدیم ضعیف از لحاظ روحی و جسمی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره حتما دارم سعیمو میکنم لبنیات و سردی مثل ماست نخورم اون تایما و حتی کمش کنم ولی سخته بیشتر غذاها ...

روغن سیاهدونه هم عالیه بریز رو کمر و دلت دورانی ماساژ بده یا از یکی بخواه

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید

وای من میمیرم و زنده میشم انقدر شدید درد داره که نگو

سه روز اول مرده هستم کلا

مامانمم همش اذیت میکنه میگه توهم همش مریضی مثل فلجایی🥲💔

از ترسم چند ماهه ال دی میخورم نشم اونم عوارض داره وزنم میره بالا

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

خوشبحال شما حداقل پریود می‌شد 

من تا دو هفته حالتش و دارم بعد یه پریود وحشتناک میشم چون تنبلی تخمدان دارم😭😭

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

دآری با پیشنهاد بد مردم رو به کشتن میدی!!! مسکن با معده خالی؟؟؟آدم رو به مرگ میره که

۲۰ ساله همین کارو میکنم 

با معده پر با غذا حل میشه و دیر عمل میکن 

حالا خالی خالی که نه 

منظور که معده پر نباشه

من واقن درد میکشم درددد هم دانشجوام هم سرکار جفتشو هندل میکنم ولی ی وقتایی واقن فشار رومه دیگه هنوز ...

منم مثل شما بودم

هم شاغل هم دانشجو 

وقتی مجبور باشی تحمل میکنی 

من چند باری چنان شره کرد تا برسم سرویس شلوارم کثیف شد 

هی چه روزایی رو گذروندم 

خدا رو شکر تموم شد 

۲۰ ساله همین کارو میکنم با معده پر با غذا حل میشه و دیر عمل میکن حالا خالی خالی که نه منظور که معده ...

زخم معده میگیری نکن خواهر 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

وای من میمیرم و زنده میشم انقدر شدید درد داره که نگوسه روز اول مرده هستم کلامامانمم همش اذیت میکنه م ...

الهی منم همینم ۳روز اول هم خون ریزیم بالاس هم روانم له هم دردددد 

نخور دختر ال دی چرا بزار بدنت روند طبیعیشو طی کنه هرچند منم امروز اینقد حالم بد بود گفتم خوش به حال اونایی که ال دی میخورن ولی نه غلط کردم توهم نخوررر

وای من میمیرم و زنده میشم انقدر شدید درد داره که نگوسه روز اول مرده هستم کلامامانمم همش اذیت میکنه م ...

وایی. دختر نخور توروخدا پریود چه بشی چه نشی کابوسِ من خودم بهم ریخته پریودم این اواخر موهام ریزش گرفته رحمم به شدت درد میکنه همه چیز بهم میریزه

نابود نکن خودتو اون قرص اشغالو بنداز اونور

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید
نکن ضررداره من تنبلی دارم ازخدامه بشم

خیلی اذیت میشم مامانمم نمیزاره استراحت کنم 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
منم مثل شما بودمهم شاغل هم دانشجو وقتی مجبور باشی تحمل میکنی من چند باری چنان شره کرد تا برسم سرویس ...

دقیقاا خون ریزی شدیدم بماند 🤦🏻‍♀️من دانشجو معلمم کارورزی میرم با اینکه روزای آخرم بود بازم بدنم هنوز درد و کلافگی رو داشت جوری که معلم راهنمام که سرکلاسش بودم فهمید گفت برو بیرون ی آب داغی چیزی بخور 🥲🤦🏻‍♀️چقد عزیزه 

پریود که هیچی بعضی ها درد ندارن یا همون روز اول هست برام سواله زایمان رو چیکار میکردن آخه الان پزشک ...

دقیقااا این همه سختی تو گذشته تازه بماند امکانات هم نبوده و حتی قبل تر حیوانات وحشی و چه می‌دونم خونه های بد و... دارو های آنچنانی هم نبوده خیلییی هم کار میکردن نمی‌دونم واقن